Advertisement

Sekolah cuti lagi.....

SEKOLAH CUTI LAGI... Cuti sekolah kembali lagi. Seminggu pulak tu. Yeayyyyy. Ni dah kenapa ibunya pulak yang excited lebih ni. Haha, biasalah kitakan ceria orangnya. Hehehe. Tapi kan, yang sadisnya time cuti sekolah ni tak dapat ke mana pun, sebab hubby cikla kena pergi outstation pulak. Huhu. Ingat baru plan nak balik kampung ke. Pergi piknik ke. Mandi laut ke.

Sekolah cuti lagi.....
Sekolah cuti lagi..... Image from internet.


Sekolah cuti lagi.....

Ermmmm, sebenarnya time cuti sekolah camni lah baru rumah mengalami keriuhan to the max. Time nak spent masa together semaksimum mungkin. Yelah, sebelum ni kan memasing busy dengan aktiviti memasing. Dan yang pastinya mesti rumah riuh dan havoc dengan telatah anak-anak. Mereka main sama-sama, pas main for sure buat sepah satu rumahlah. Tu belum lagi time gaduh, siaplah. Silap-silap boleh jadi macam tongkang pecah dah rumah. Nanti siaplah ibunya jadi tarzan seminggu ni. Hahahaaa.

Selamat ber"holiday ye anak-anak sekalian. Cikgu pun best sebab cuti sama.

Post a Comment

1 Comments

  1. Budak sekolah holiday Dylla pula baru nak masuk uni balik wuaaaaa :'(

    ReplyDelete