Advertisement

First Introduce: My new cinta hati....

FIRT INTRODUCE : MY NEW CINTA HATI... Selamat petang semuanya. Cikla harap semuanya sihat dan ceria. Cikla macam biasa je. Alhamdullillah sihat. Saje nak bagitau cikla dah 2 hari dah habis berpantang. Yeayyy. Merdeka. Hehee. Ter"excited" lak. Sebenarnya cikla nak share wajah baby cikla ni..

First Introduce: My new cinta hati....

First Introduce: My new cinta hati....
First Introduce: My new cinta hati....

Gambar kat atas ni masa baby kat hospital. 20 hari jugaklah kami berkampung kat hospital since cikla bersalin. Syukurlah semuanya dipermudahkan. Cian gak tengok baby berwayar bagai. Memang pengalaman yang tak boleh cikla lupakan.

First Introduce: My new cinta hati....
First Introduce: My new cinta hati....

Officially hari ni baby dah 46 hari dah. Kejapnya masa berjalan. Rasa macam semalam je cikla duduk kat labour room melahirkan baby. Hehe. Semoga anak ibu membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh. 

#ahmadammarrizqie
#46day

SYUKUR PADAMU YA ALLAH ATAS KURNIAANMU....

Post a Comment

11 Comments

  1. tahniah cikla....comelllnya baby...muah ciked kat baby...

    ReplyDelete
  2. Tahniah..cikla..comel baby :-)

    ReplyDelete
  3. Tahniah..comel baby cikla..

    ReplyDelete
  4. Comelnye baby..Ammar kan nama dia? Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ana.. Yup.. Ahmad Ammar Rizqie... Hehee

      Delete
  5. tahniah..leh la balun makan..hehe

    ReplyDelete
  6. btw, follow sini..jemput singgah yer..

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/11/dream-trip-to-macau.html

    ReplyDelete