Advertisement

10 tanda bila.....

10 TANDA BILA... Tua tua tua. Teringat cikla satu bait lagu kak fauziah latiff...Tua mengejar kita... Antara baitnya " Tua mengejar, pasti tiba masanya. Kau merasa, hidup tak segagah waktu remaja. Di mana tenaga menyala-nyala. Di hari tua makin terpadam semua..." Hakikatnya semua orang (kalau panjang umurnya) pasti akan merasa tua. Tak kan dapat elak punya. Betul tak? Oklah sebelum tu cikla nak share something kat bawah ni. Ada yang setuju tak?

10 tanda bila.....

10 tanda bila kita semakin tua......

Walau apapun... Bersikaplah sejajar dengan usia kita. Jangan nanti orang kata, umur dah banyak tapi perangai macam budak2 lagi. Hehe. Maaflah kalau ada yang terasa... Peaceeee!!

Post a Comment

6 Comments

  1. Nice sharing... Betul tu... Kdg ada je umur dah senja, tapi masih mcm bdk tak matang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelakuan seharusnya sejajar dgn umur... Tapi sekali sekala kebudak-budakan xpe kot... Tp jgnlah over plak..

      Delete
  2. Kita setujuuu!!!... :D ermmm... memang betul pun... :(

    ReplyDelete
  3. Welcome back Cik La, lama menghilang...yg no 2 tu kak ana lah dengan anak2 hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kak ana... Lately mcm bz skit. Lg2 dah ada si kenit cikla ni...dah lama tak ada baby mcm kelam kabut sikit..

      Delete