Cuti sekolah dah mula kan? Mesti banyak program ibubapa nak bawak anak-anak menghabiskan masa dengan aktiviti berfaedah. Paling-paling koman pun balik bercuti kat kampung. Oklah, cikla saja nak share semalam cikla dan keluarga jalan-jalan ke karnival upin ipin, saja bawak anak-anak. Memang anak-anak cika minat dengan semua karakter dalam cerita tu. Kalau beli cd memang hari-hari lah diorang tengok. Belum lagi cite kat tv. Biasalah budak-budak. Ni cikla belanja gambar yang sempat kami posing-posing manja gitu. Hehehe.

Karnival Upin Ipin.

Karnival Upin Ipin.

Karnival Upin Ipin.

Orang memang takleh nak cakaplah ramainya. Memang crowded giler2 punya. Dah la dengan budak2 lagi, baby lagi. Tengok pun kesian jugaklah. Tapi kan pada pendapat cikla karnival macam ni sesuai buat kat tempat terbuka. Lebih selesa. Terutama untuk kanak2..

Untuk info korang klik link ni okay.