Advertisement

Karnival Upin Ipin.

KARNIVAL UPIN IPIN. Cuti sekolah dah mula kan? Mesti banyak program ibubapa nak bawak anak2 menghabiskan masa dengan aktiviti berfaedah. Paling2 koman pun balik bercuti kat kampung. Oklah, cikla saja nak share semalam cikla dan keluarga jalan2 ke karnival upin ipin, saja bawak anak-anak. Memang anak-anak cika minat dengan semua karakter dalam cerita tu. Kalau beli cd memang hari-hari lah diorang tengok. Belum lagi cite kat tv. Biasalah budak-budak.

Ni cikla belanja gambar yang sempat kami posing2 manja gitu. Hehehe.

Karnival Upin Ipin.

Karnival Upin Ipin.

Karnival Upin Ipin.

Karnival Upin Ipin.

Orang memang takleh nak cakaplah ramainya. Memang crowded giler2 punya. Dah la dengan budak2 lagi, baby lagi. Tengok pun kesian jugaklah. Tapi kan pada pendapat cikla karnival macam ni sesuai buat kat tempat terbuka. Lebih selesa. Terutama untuk kanak2..

Untuk info korang klik link ni okay.

Post a Comment

10 Comments

  1. Tak dapat nak bawak anak2 di Karnival Upin Ipin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun depan ada lagi. InsyaAllah.... :-)

      Delete
  2. ramai yang complaint pasal karnival ni. Kebanayakan tak puas hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Cikla rasa lokasinya mcm kurang sesuai...

      Delete
  3. singgah sini :)
    http://www.blogparihh.com/

    ReplyDelete
  4. Sesak sgt smpai dh ilang smangat nk pegi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe. Tp demi anak2 ku relakan jua... hehe

      Delete
  5. Teringin nak pergi tapi jauh bebenor dr terengganu ni hahaha

    Mmg dh agak mesti crowded sungguh2 kan..ape pon..dah sampai dah..oklah tuuu hehe

    Www.adaa-inspiration.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe. Mana tau lepas ni buat kat trengganu lak... walauapapun thanks sebab sudi singgah... ^_^

      Delete