Lamanya tak mencoret kat sini. Kejap tenggelam, kejap timbul. Selain bizi dengan aktiviti hakiki ada beberapa hal yang menyebabkan kesibukan bertambah gitu. Lagipun, kadang blur gak nak share apa. Haha. 

Sebenarnya cikla just nak share moment raya jer kat sini. Bak kata orang simpan sini untuk kenangan di masa depan. Al kisah raya tahun ni cikla sekeluarga raya kat rumah sendiri jer. Tak bik kampung pun. Sebabnya, suami cikla kakinya tak sihat so tak boleh nak drive. Cikla pun buat masa ni tak pandai nak bawak kereta. So, ber huhu je la. 

Famili abang ipar sebelah rumah pun balik kampung lambat, so kitaorang kitaorang jer la yang ada. Adik beradik suami yang lain pun masing masing beraya belah mertua. 

Apa lagi kalau aktiviti pagi raya berOotd jer la jawabnya. Ayuhlah kita cuci mata. Kih kih kih. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Sesi bersalaman bermaafan gitu. Siap ada adegan menyayat hati lagi. Si bujang tetiba touching sedih nau, macam banyak je kesalahan yang dilakukan. Alahai, lawak pulak tengok. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Dengan anak buah suami. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Dengan biras. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Alhamdullilah, cikla bersyukur dengan apa yang cikla punya sekarang. Moga Allah sentiasa merahmati kami sekeluarga. Aamiin. Tengok budak keteng tu buat memek muka comel pulak. Haha.

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Dengan keluarga abang ipar. Team marron vs team salmon + soft pink.

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy.
Kisah raya pertama. Sederhana tapi happy. 

Apapun, rasa macam tak lambat jer cikla nak wish Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. Moga lebaran ini membawa seribu kebahagiaan untuk kita semua. 

Okey, chow dulu. Tata!