Advertisement

Masih semangat dak Zara berPDPR.

MASIH SEMANGAT DAK ZARA BERPDPR. Alhamdullilah, dah masuk bulan Februari. Ciklapunyabelog pun makin lama makin sendu. Haha. InshaAllah, mula bulan ni nak konsisten laa. 

Ok laa, nak share pasal dak Zara dah mula sekolah. Baru lima tahun budak ni. Minggu ni dah masuk minggu ketiga dak Zara berpdpr kat rumah. Syukurlah awal awal ni mood belajarnya masih onzz, bersemangat gitu. Kalau dah belajar kat rumah, apalagi ibunya la kena jadi cikgu 'bidan terjun' kan. Tapi, ok la dak Zara ni boleh ikut apa yang diajar. Cuma menulis tu dia macam 'malas' sikit. Agaknya benda sama diulang-ulang kan. Biasalah budak, cepat nau bosan. Huhu. 

So, saja jer la share sini simpan buat kenang-kenangan. Lagipun, first time belajar pdpr kan, pengalaman dan moment tak boleh lupa gak tu. Kan. 

Minggu pertama tak ingat nak snap. Kita share dari minggu kedua. Yang ni tugasan minggu lepas. Kita menguli ye. Tapi, bukan buat kuih tau. Buat doh macam tanah liat tu. Time buat ni, rumah sepah jangan cakaplah. Tambah pulak abang Ammar join. Masakkk. Hahaha. 

Masih semangat dak Zara berPDPR.
Masih semangat dak Zara berPDPR. 

Masih semangat dak Zara berPDPR.
Masih semangat dak Zara berPDPR. 

Masih semangat dak Zara berPDPR.
Masih semangat dak Zara berPDPR. 

Masih semangat dak Zara berPDPR.
Masih semangat dak Zara berPDPR. 

Tarraaa, hasil yang tak seberapa. Jadilah, dari takde. Hehe. 

Masih semangat dak Zara berPDPR.
Masih semangat dak Zara berPDPR. 

Masih semangat dak Zara berPDPR.
Masih semangat dak Zara berPDPR. 

Yang ni hari punya. 

Masih semangat dak Zara berPDPR.
Masih semangat dak Zara berPDPR. 

Masih semangat dak Zara berPDPR.
Masih semangat dak Zara berPDPR. 

Good job sayang. Moga jadi anak yang bijak ye. Aamin. 

Post a Comment

0 Comments