Blog dah bersawanggg wehhh.

By Cikla Shahril - February 27, 2019

Blog dah bersawanggg wehhh. | Hai korang. Ya Allah, rindu betul nak menulis, celoteh celoteh, sharing dekat blog ni. Sejujurnya, sebulan kebelakangan cikla macam agak bizi dengan hal lain. Kalau dulu, boleh jugaklah curik sikit masa nak update dekat sini, tapi sekarang ni macam tak sempat aje.

Blog dah bersawanggg wehhh.
Blog dah bersawanggg wehhh. Kredit Google. 

Memang dah set dah bila malam, nak buat draft blog, tapi pepahamlah kan bila dah malam badan otak semua letih. Dapat bantal, bummm terus lena di ulit intan. Tetau je dah subuh dah. Adehh. Mujurlah pageview harian masih oklah. Around 1k ke 2k sehari. Bagi cikla itu pun dah cukup bagus. InshaAllah start  bulan depan lusa ni, cikla nak mantain balik tulis blog. At least satu entri pun dah fuhhh, alhamdullilah. Lagipun banyak yang cikla nak sharing nih. 

Jumpa lagi nanti ya.

  • Share:

You Might Also Like

3 Orang yang komen.

  1. Bangkit cikla bangkit. Bangkit mengupdet blog 😁
    Sama lah kita, sering juga spider wat cm rmh sendiri kat blog

    ReplyDelete
  2. Chayook.. Chayook CikLa..

    ReplyDelete
  3. keep it up kak... rindu nak baca penulisan akak..

    ReplyDelete