27 February 2019

Blog dah bersawanggg wehhh.

Blog dah bersawanggg wehhh. | Assalamualaikum wbt. Hai korang. Ya Allah, rindu betul nak menulis, celoteh celoteh, sharing dekat blog ni. Sejujurnya, sebulan kebelakangan cikla macam agak bizi dengan hal lain.

Kalau dulu, boleh jugaklah curik sikit masa nak update dekat sini, tapi sekarang ni macam tak sempat aje.

Blog dah bersawanggg wehhh.
Blog dah bersawanggg wehhh. Kredit Google. 

Memang dah set dah bila malam, nak buat draft blog, tapi pepahamlah kan bila dah malam badan otak semua letih. Dapat bantal, bummm terus lena di ulit intan. 

Tetau je dah subuh dah. Adehh.

Mujurlah pageview harian masih oklah. Around 1k ke 2k sehari. Bagi cikla itu pun dah cukup bagus.

InshaAllah start  bulan depan lusa ni, cikla nak mantain balik tulis blog. At least satu entri pun dah fuhhh, alhamdullilah.

Lagipun banyak yang cikla nak sharing nih. 

Jumpa lagi nanti ya.

2 comments:

  1. Bangkit cikla bangkit. Bangkit mengupdet blog 😁
    Sama lah kita, sering juga spider wat cm rmh sendiri kat blog

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.