09 June 2019

Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019. | Uishh, lamanya cikla tak menjenguk ke sini. Rindu gila babe nak menulis. Huhu. Tapi nak buat camne. Kekangan masa sesangat. InshaAllah, lepas ni boleh aktif mencoret balik. Alhamdullilah, hari ni dah 5 Syawal kan. Kejap jek masa berlalu. Nanti jap je dah habis sebulan Syawal kan. Raya tahun ni cikla takde berposing gambar banyak sangat. Orang cakap amik mana yang 'dan' jek. Dapatlah beberapa keping ni haa, buat kenangan.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Tahun ni trend bertanjak kan. Tengok, anak bujang cikla pun terjebak. Si bapak pun tak nak kalah haha. 

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Posing dengan anak dara kenit cikla. Time ni dia moody plak. Tak nak pakai baju raya sedondon dengan kakak abang. Huhu tengok, dah tak sama baju. Haha. Layankan ajelaa nak oiii. 

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Di kesempatan ini, rasanya tak terlambat kot cikla nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN kepada semua pembaca blog ni. Semoga lebaran ini dapat merapatkan hubungan yang jauh dan mengeratkan hubungan yang dah sedia terjalin dari dulu lagi. InshaAllah.

6 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin ya CikLa sekeluarga..

    ReplyDelete
  2. tema hijau.. cantik..
    Salam Aidilfitri CikLa..

    ReplyDelete
  3. Salam lebaran 1440H
    Mohon maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  4. Ramai yg bertanjak tahun ni, laaaa mmg trend rupanya.

    ReplyDelete
  5. Thanks for writing such a good article, I stumbled onto your blog and read a few post. I like your style of writing... If you're looking for the best things to do in the world, Things to do has something for everybody! From adventure to culture, food to history .

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.