Uishh, lamanya cikla tak menjenguk ke sini. Rindu gila babe nak menulis. Huhu. Tapi nak buat camne. Kekangan masa sesangat. InshaAllah, lepas ni boleh aktif mencoret balik. 

Alhamdullilah, hari ni dah 5 Syawal kan. Kejap jek masa berlalu. Nanti jap je dah habis sebulan Syawal kan. 

Raya tahun ni cikla takde berposing gambar banyak sangat. Orang cakap amik mana yang 'dan' jek. Dapatlah beberapa keping ni haa, buat kenangan.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Tahun ni trend bertanjak kan. Tengok, anak bujang cikla pun terjebak. Si bapak pun tak nak kalah haha. 

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Posing dengan anak dara kenit cikla. Time ni dia moody plak. Tak nak pakai baju raya sedondon dengan kakak abang. Huhu tengok, dah tak sama baju. Haha. Layankan ajelaa nak oiii. 

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Riang ria raya 2019.
Riang ria raya 2019.

Di kesempatan ini, rasanya tak terlambat kot cikla nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN kepada semua pembaca blog ni. 

Semoga lebaran ini dapat merapatkan hubungan yang jauh dan mengeratkan hubungan yang dah sedia terjalin dari dulu lagi. InshaAllah.