21 January 2019

#10yearschallenge haha terjebak jugak.

#10yearschallenge haha terjebak jugak. | Assalamualaikum wbt. Cikla agak semua dah tau kan pasal #10yearschallenge ni kan. Dah viral pun dekat fb. Boleh dikatakan semua menyahut cabaran. Cikla pun tak terkecuali. Rasa macam tercabar jugaklah nak buat. Haha.
Tapi sebenarnya lebih kepada 'suka-suka' je pun. Takde tujuan lain pun sebenarnya.

Cari punya cari gambar yang sesuai, maka inilah hasilnya.

#10yearschallenge haha terjebak jugak. 

#10yearschallenge haha terjebak jugak.
#10yearschallenge haha terjebak jugak. 

Amacam? Sama ke tak? 10 tahun kot, mesti ada perubahan kan walaupun sikit. Tahun 2009 tu cikla dan suami baru berusia 27 tahun. La ni dah 37 tahun pun.

Wajah semakin di mamah tua. Ececehhh.

Apa pun, cikla bersyukur kerana sudah 10 tahun cikla melayari bahtera rumahtangga bersama suami tercinta.

Dalam tempoh tu, tipulah kan kalau cikla cakap takde perselisihan faham, gaduh gaduh manja, merajuk dan macam-macamlah. Pendek kata, suka duka asam garam pahit manis alhamdullilah semua cikla dah rasa.

Bersyukur sangat sebab Allah masih panjangkan jodoh kami sampai  ke hari ni. Dan Semoga Allah panjangkan jodoh kami sehingga ke Jannah.

Aamin.

Emm, 2009 baru kawin. 10 tahun kemudian, anak dah 4.

6 comments:

  1. Alhamdulillah...memang tengah hot 10yearschallenge ni CikLa.

    ReplyDelete
  2. Wahh terjebak juga naaa... 😂😂 ok arr tu yg brubah sb guna spek je, lain still maintain

    ReplyDelete
  3. Masih maintain
    Semoga bahagia berkekalan

    ReplyDelete
  4. Wah.. maintainlah cikla.. ohsem tu.. sama je..

    ReplyDelete
  5. wah... 10 years da. alhamdulillah.
    moga hingga ke jannah ye :)

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.