Giveaway Dior Miniature Perfume Mini.

by - April 18, 2017

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini. | Assalamualaikum wbt. Macam dah lama je cikla tak join giveaway kan. By the way, thanks Fiza sebab ajak cikla join giveaway awak ni. Korang yang belum join, jom join sama.. Sebelum tu, jom kita tengok apa kata Fiza...

❤❤❤


Assalamualaikum. Dengan rasa rendah hati Fiza menjemput semua pembaca blog Ourmemoria.my untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang dianjurkan sendiri oleh Fiza.


Copy dan klik banner untuk penyertaan


Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya.




Dior Miniature Perfume Mini Set mengandungi:

5 ml EDT Dolce Vita, 
5 ml EDP Miss Dior, 
5 ml EDT J'adore,
 5 ml EDT Midnight Poison,
 5 ml EDT Dior Addict

Ada 5 jenis Dior Miniature Perfume untuk dimenangi dan hanya 5 pemenang yang akan dipilih. Jemput semua blogger untuk memeriahkan giveaway ini.

So, apa lagi. Jom join ramai-ramai. Good luck pada yang join... All the best. ❤❤❤

You May Also Like

18 Orang yang komen.

  1. Good luck Cik La..saya suka juga perfum CD ni..best !

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Terima kasih atas penyertaan. Senarai nama telah diupdatekan di http://ourmemoria.blogspot.my/2017/04/senarai-nama-giveaway-dior-miniature.html. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  3. Hai.Singgah sini dari Giveaway yang sama..Jemput ke Blog
    ~ Blog Kisahsidairy ~

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,

    Datang dari GA yang sama.

    ReplyDelete
  5. Salam singgah balas kunjungan dari giveaway yang sama...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum ... dtg dr segmen yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  7. dr ga yg sama.. gudluck and done fllwbck :)

    ReplyDelete
  8. selamat pagiii . singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    selamat berjaya .

    ReplyDelete
  9. Good luck. Singgah dari segmen yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini.html

    ReplyDelete
  10. Singgah jalan-jalan sini...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    Meh join GA Wawa http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/04/mini-giveaway-by-wawa.html

    ReplyDelete
  11. woot woot singgah blogwalking sini jugak :D

    http://ohthrillers.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.