03 January 2019

Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung.

Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung. | Assalamualaikum wbt. Ai tell you gaiss, ibu peknen yang dah start masuk trimester kedua mulalah 'perasaan' jadi tak tentu rasa. Tapi, ada sesetengahnya awal trimester pertama pun dah rasa 'teruk' dah.

Betul?

Loya plusss mual pluss pening-pening lalat pluss mabuk. Macam-macamlah. Morning sicknesses bak kata oghang puteh.

Ai taulah sebab ai dah rasa dah dulu. 4 kali babe! Ibu yang pernah peknen, taw lah macam mana nak hendel situasi macam ni kan.

Tapi, macam mana ibu yang first time peknen?

Omaiiiigod, dah tentu rasa macam-macam, argghhh. Beradoiii adoiii ajelah kan. Aaaa dugaan.

Jangan risau ibu-ibu sekalian, korang dah boleh tersinyummm riang sebab ada minyak urut moden MMG yang boleh membantu korang. 

Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung.
Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung. 

Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung.
Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung. 

Bila start rasa lenguh kaki, sengal pinggang, sakit tapak kaki, even kalau kaki korang bengkak pun InshaAllah MMG boleh bantu korang rasa legaaaa sesangat.

Yang paling besssttttt adalah, minyak urut moden MMG ni boleh digunakan masa dalam berpantang juga.

Whattt?

Iye, korang boleh ganti polis atau sapu dekat badan korang untuk bagi hangat je. Orang dalam pantang ni kan kena hangat je, tak mauuu sejuk. Sebelum pakai stoking tu sapu MMG dekat tapak kaki. 

Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung.
Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung. 

Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung.
Minyak urut moden MMG pantas melegakan rasa tak selesa ibu mengandung. 

Tengok, serba serbi dia bantu kan.

Best ke besssttttt?

#MMGSuperOwsem #ibuhamildanberpantang #pantasmelegakan

4 comments:






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.