01 January 2019

Keputusan Segmen Bloglist Awal Tahun, Januari hingga Mac 2019, ciklapunyabelog.

Keputusan Segmen Bloglist Awal Tahun, Januari hingga Mac 2019, ciklapunyabelog. | Assalamualaikum wbt. Alhamdullilah, segmen ni dah pun berakhir semalam. Syukurlah, masih ada juga yang sudi join dan memeriahkan segmen kali ni. Thanks korang.
So, inilah masa yang ditunggu-tunggu. Apa lagi, kalau bukan keputusan segmen. Betul tak?

Dah dah, malas nak cerita panjang kita semak siapakah yang terpilih itu. Jom semak!

Keputusan Segmen Bloglist Awal Tahun, Januari hingga Mac 2019, ciklapunyabelog.

Keputusan adalah menggunakan khidmat random.org.

http://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2018/04/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://stnrsyfh.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://www.rasadantips.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=gplus&utm_campaign=aynora+nur&m=1


http://ejulz.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://thekaellaaaa.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://www.shikinrazali.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://itsnurulnajihah.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1

https://darihatimissmulan.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglist-awal-tahun-januari.html?m=1
Tahniah kepada pemenang. Cikla akan letakkan link blog korang dalam bloglist ye. So, kenalah rajin update blog. Barulah semangat orang nak singgah blog korang kan.

Pada yang tak terpilih, takde rezeki korang kali ni. InshaAllah, mungkin segmen akan ada rezeki korang pulak menang.

Tapi janganlah serik singgah dan komen pulak ye lepas ni.

7 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang. Slmt thn baru cikla 😍😍

    ReplyDelete
  2. Awww alhamdulillah terpilih.. Huhu.. InshaAllah akan cuba untuk selalu update dengan entry2 yang memberi manfaat.. Huhu azam tahun baru tu. .Selamat tahun baru jugak Cikla

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada yang berjaya.
    Selamat tahun baru cikla :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, terima kasih CikLa, dan tahniah pada semua yang menang.. =)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada yang terpilih

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.