02 August 2018

Penampilan terbaru blog. Saya suka!

Penampilan terbaru blog. Saya suka! | Assalamualaikum wbt. Korang, especially yang selalu singgah ke blog cikla ni perasaan tak apa-apa perubahan kat blog ni?

Yes!

Betullah tu, blog cikla yang tersayang ni tukar baju lagi. Aiseh, kau ni cikla, berapa kali setahun blog kau ni nak tukar baju ni haaa... 

Kali ni cikla nak blog cikla pakai baju warna-warni pulak. Barulah bila tengok tu, rasa macam pelangi sikit hati ini. Haha.

Penampilan terbaru blog. Saya suka!

Cikla nak tunjuk korang dari 3 jenis view yang berbeza. Jom tengok!

Pandangan lappy atau pc.
Penampilan terbaru blog. Saya suka!
Penampilan terbaru blog. Saya suka! 

Penampilan terbaru blog. Saya suka!
Penampilan terbaru blog. Saya suka! 

Pandangan mobile.
Penampilan terbaru blog. Saya suka!
Penampilan terbaru blog. Saya suka! 

Pandangan ipad. 
Penampilan terbaru blog. Saya suka!
Penampilan terbaru blog. Saya suka! 

Nice kan? Cikla memang suka dengan air tangan blogger comel lote Maisarah Sidi ni. Bagi cikla, kerja dia sentiasa tip top, kemas dan yang paling penting sabar layan kerenah customer cerewet macam cikla ni. Haha!

Thanks Mai, cikla suka sangat dengan hasil kerja awak kali ni. Lebih-lebih yang bahagian header dengan footer tu...

Simple, but very nice!

Korang belum pernah merasa 'air tangan' Mai ni bolehlah pergi ke blog beliau. Macam-macam perkhidmatan disediakan bukan takat edit blog je tau. Bab harga pulak, memang sangat berpatutan  Sesuai dengan kerja yang dilakukan! 

Cakap je apa pesen korang nak, InshaAllah beliau pasti akan buat!

Good job dear!

19 comments:

  1. Pandai edit cantik la.. boleh edit blog saya pula yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awk boleh contact Blogger Mai. Klik kt link MAISARAH SIDI kat atas tu.. InshaAllah beliau boleh membantu.

      Delete
  2. Cantik kemas dan tersusun, kita suka font dia...

    ReplyDelete
  3. Cantik baju baru blog cikla ne. Miza pun suka mai design baju blog 😉

    ReplyDelete
  4. blog kc pun adalah hasil air tangan kak mai. memang best hehe.

    ReplyDelete
  5. cantik! Nanti nak cuba la dengan dia jugak..

    ReplyDelete
  6. Kalau BW..saya suka tengok penampilan blog.
    Cantik. Simple and kemas.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.