05 August 2018

Kumpulan nasyid kakak Damia menang johan Alam Ria PASTI Kuala Langat 2018. Tahniah!

Kumpulan nasyid kakak Damia menang johan Alam Ria PASTI Kuala Langat 2018. Tahniah! | Assalamualaikum wbt. Alam Ria PASTI kembali lagi. Program ni adalah program tahunan PASTI setiap tahun. Kalau 2 tahun lepas, kakak Batrisyia masuk acara nasyid masa dia berumur 6 tahun. Tapi, takde rezeki menang.

Takpelah, kalah menang adat bertanding kan. Yang penting, kanak-kanak have fun!

Tahun ni kakak Damia pulak join. Tapi, sayangnya ibu tak dapat nak pergi tengok sebab masih dalam kuarantin. Emm, dua hari lagi nak habis kuarantin...

Bersabar ye mak!

Emm, apa nak gaduh tak dapat tengok ke apa. Zaman canggih manggih sekarang ni semua boleh jadi. Betul tak?

So, ni adalah beberapa gambar dari group WhatsApp PASTI kakak Damia yang di upload oleh ibu bapa peserta yang turut serta. Dapat jugak cikla tengok suasana kat sana kan...

Encik suami pun pergi juga. Adalah dia post video masa group kakak Damia buat persembahan.

Not bad juga. Bersungguh dia menyanyi!

Kumpulan nasyid kakak Damia menang johan Alam Ria PASTI Kuala Langat 2018. Tahniah!

Dalam gambar di bawah hanya satu gambar je ada kakak Damia. Yang lain, entah mana dia hilang tak. Huhu...

Kumpulan nasyid kakak Damia menang johan Alam Ria PASTI Kuala Langat 2018. Tahniah!
Kumpulan nasyid kakak Damia menang johan Alam Ria PASTI Kuala Langat 2018. Tahniah! 

Kumpulan nasyid kakak Damia menang johan Alam Ria PASTI Kuala Langat 2018. Tahniah!
Kumpulan nasyid kakak Damia menang johan Alam Ria PASTI Kuala Langat 2018. Tahniah! 

Kumpulan nasyid kakak Damia menang johan Alam Ria PASTI Kuala Langat 2018. Tahniah!
Kumpulan nasyid kakak Damia menang johan Alam Ria PASTI Kuala Langat 2018. Tahniah! 

Kumpulan nasyid kakak Damia menang johan Alam Ria PASTI Kuala Langat 2018. Tahniah!
Kumpulan nasyid kakak Damia menang johan Alam Ria PASTI Kuala Langat 2018. Tahniah! 

Masa ambil hadiah pun, time tu dia dah balik dulu. Encik suami terpaksa balik awal sebab ada hal, dibawa anaknya sekali.

(Sorry videonya melintang pulak, adoi...) 


Kalau tau, dapat naik pentas ambil hadiah kan. Walau apapun, tahniah ye anak-anak. Tak sangka dapat johan.

Alhamdullilah rezeki!

Dengar-dengar, ada juga beberapa acara lain yang peserta dari PASTI kakak Damia menang juga.

Tahniah semuanya!

Kredit gambar WhatsApp group PASTI Nurul Hidayah, Seri Cheding, Banting.

3 comments:






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.