18 August 2018

Hooray, menang segmen dan giveaway!

Hooray, menang segmen dan giveaway! | Assalamualaikum wbt. Dah lama rasanya cikla tak menang segmen atau giveaway. Tapi, rasanya lately cikla agak jarang join giveaway. Bukan tak nak join, dah bookmark dah, tapi lupa. Tengok-tengok dah habis due date dah. Adoii...

Orang cakap, kalau dah rezeki tak ke mana kan. Alhamdullilah cikla terpilih memenangi salah satu giveaway dan segmen yang cikla join.

Siapa yang tak suka dapat hadiah kan? Yeayyy... I'm very happy maaaaa... 

Korang nak tau tak segmen dan giveaway  yang mana cikla menang tu? Jom tengok! 

Hooray, menang segmen dan giveaway!

Pertama, cikla menang segmen anjuran blogger comel dan cute tak hingat, cik KC dari blog sayidahnapisahdotcom. Alhamdullilah, blog cikla tersenarai dalam bloglist blog beliau. Wow, memang best ooo... Blogger trafik mantopp tu. Harap-harap dapatlah membantu trafik blog cikla. Amin...

Hooray, menang segmen dan giveaway!
Hooray, menang segmen dan giveaway! 

Hooray, menang segmen dan giveaway!
Hooray, menang segmen dan giveaway! 

Hooray, menang segmen dan giveaway!
Hooray, menang segmen dan giveaway! 

Kedua, cikla terpilih memenangi giveaway by Ejulz. Alhamdullilah, cikla dapat cash RM30 sponsor by Shirven dari blog http://zzzyy.blogspot.com/ 

Cikla dah terima pun hadiahnya. Thanks Shirven, semoga murah rezeki awak. Amin!

Hooray, menang segmen dan giveaway!
Hooray, menang segmen dan giveaway! 

Thanks pada penganjur! Dan tahniah pada yang menang juga...

12 comments:

  1. tahniah cikla sebab menang. murah betul rezeki cikla.
    by the way, nak cakap sikit ni yang saya dah letak blog ni dalam bloglist di sidebar saya. suka sangat blog ni

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...tahniah CikLa..

    ReplyDelete
  3. Tahniah ciklaa 😊 insyaallah ada rezeki ada buat GA lagi 😊

    ReplyDelete
  4. wahhh tahniah akak!! rezeki lepas keluar gua :P

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki. tahniah =)

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.