06 August 2018

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com.

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com. | Assalamualaikum wbt. Korang dah join belum giveaway ni. Dengan syarat yang senang memang rugilah kalau tak join kan? Betul tak?

Nak join? Macam biasalah, klik banner di bawah...

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com.
GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com. 

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com.

Giveaway berlangsung bermula 28 Julai 2018 hingga 18 Ogos 2018Pemenang pula  akan dipilih dan diumumkan pada 20 Ogos 2018.

So, apa lagi nak tunggu lama-lama. Cepat-cepat join nanti melepas pula...

Selamat bergiveaway ye korang. Good luck!

10 comments:

  1. SINGGAH DARI GA YG SAMA
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  2. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama https://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  3. wahhh sukanya Dee tengok bunga-bunga kat blog sis
    btw, terima kasih tau sudi join GA pertama saya
    #643

    ReplyDelete
  4. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.