Advertisement

Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!

MAHUKAN KIPAS SILING YANG MENARIK DENGAN REKABENTUK TERKINI? JOM TERJAH CRESTAR FANS, KORANG PASTI TERUJA! Hi readers. What's up! Cikla harap korang sihat-sihatlah ye. Maklumlah, cuaca sekarang memang sangat tak menentu. Kejap panas lit lit, kejap hujan. Tapi, hujan memang jaranglah. Yang selalunya, panas. Sampai ke petang pulak tu. Walau apa pun, kenalah bersyukur kan. Nikmat Allah bagi. Alhamdullilah. Cikla faham, bila time siang memang kita rasa bahang, panas, hangat walaupun kita duk dalam rumah. Pendek kata, macam-macam la. Perasaan bercampur baur gitu.

So, memang tak dinafikan setiap rumah dekat Malaysia ni mesti ada kipas kan, tak kiralah kipas siling ke atau kipas meja. Kalau yang jenis berduit sikit, bolehlah pasang aircond. Tapi, kena standby lah duit lebih nak bayar bil elektrik cukup bulan nanti. Hehe. Bagi peminat kipas siling, lebih-lebih lagi kipas yang design dia sangatlah owsem, cikla ada something interesting nak share dengan korang pasal kipas ni. Nak tahu? Kenalah baca sampai habis kan kan kan. Hihi.

Crestar Fans? Apakah dia? 

Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!

Cikla agak, warga Singapore mesti dah familiar sangat dah dengan brand ni kan? Crestar Fans, adalah kipas siling terbaik dan popular di Singapore. Kalau korang nak tau, syarikat pengeluar kipas Crestar ni  established pada tahun 2004 dengan nama syarikat Crestar Fans Enterprise.



Sejak penubuhannya, ia telah berkembang pesat dan mempunyai reputasi yang sangat mantap di kalangan pelanggan. So, lima tahun kemudian, ia telah me langkah setapak lagi mengorak langkah menjadi Crestar Fans Pte Ltd. Wow!

Apa yang menarik di Crestar Fans ni? 

Setiap benda mesti ada keistimewaannya yang tersendiri kan. Betul? Macam tu gak dengan Crestar Fans.


Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!

Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!



Antara keistimewaannya adalah :

  1. Mempunyai 6 pilihan warna yang menarik. 
  2. Mempunyai 3 saiz kipas yang berbeza iaitu 32 hingga 55 inci, dan dengan atau tanpa lampu LED. 
  3. Design atau rekabentuk kipasnya yang berbeza dan ergonomik. Moden dan up to date. 
  4. Mempunyai ketahanan paling tinggi. Tahan lama dengan Alumi Motor ™ (AC & DC). 
  5. Didatangkan dengan aksesori asal seperti remote control. Original gitu.


Gambar kipas siling Crestar Fans.

Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!

Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!

Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!

Testimoni pelanggan yang berpuas hati dengan Crestar Fans.

Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!

Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!

Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!

So, kalau korang berminat boleh terjah ke link berikut. Bolehlah usha kot kot ada promosi ke kan dan tengok design terbaru.

Facebook : CRESTAR FANS 
Instagram : CRESTAR FANS 


Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!

Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!



Oh ye, mereka juga mempunyai perkhidmatan Online Warranty dengan Online Service Booking. So, lagi senang kan. Mudah dan cepat! Just klik, tunggu je kipas siling Crestar Fans mendarat depan rumah korang. Hihi. Yang penting siapkan wangnya saja. Settle.

Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!
Mahukan kipas siling yang menarik dengan rekabentuk terkini? Jom terjah Crestar Fans, korang pasti teruja!

Jom sejukkan diri dengan Crestar Fans!

Kredit gambar SINI

Post a Comment

6 Comments