Di petang yang permai ini, cikla nak ajak korang join segmen ni. Jom arrr join, kita support each other. Tak gitu. Sebagai memenuhi syarat segmen yang mahukan gambar raya ditepek di sini, so cikla tunaikanlah. Ni diaaaaa.. (segannya, blushing jap).


Tahun ni cikla sekeluarga bersepakat memilih warna hijau turquoise sebagai tema. (ewahh skema sungguh ayat)... hahaha... al-kisahnya takdelah yang menarik pasal baju raya ni, cuma yang cikla ingat, susah betul nak cari saiz yang sesuai untuk sikenit cikla tu. Maklumlah, badan seketoi.... haha.... yang budak pompuan dua orang tu mujurlah ada saiznya. Kalau tak memang susah sikit nak cari terutama si kakak, badannya gendut sikit.... kang baru seminggu raya dah tak muat dah....

Oklah, taknaklah membebel panjang-panjang, kang kebosanan pulak korang membacanya... hahaha... korang pun jomlah join sekali..... ok... kalau nk join just klik link kat bawah ni.....


Tarikh Segmen : 30 Julai - 31 Ogos 2015.

Sekian dulu, wassalam.....

-TAMAT SUDAH-