Advertisement

Duit Raya RM50 Dari Cik EN.

Assalamualaikum wbt....

Duit Raya RM50 Dari Cik EN. | Hari ni cikla asyik nak join segmen dengan giveaway je. Jadilah, janji update jugaklah blog pician ini.... huhu... korang kalau nak join, dialu-alukan.... klik je banner kat bawah tu...



http://www.nurfuzie.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html



Tarikh Tutup 3 Julai 2015 ( jam 12.00 tengah hari).

Oklah, jom kita memeriahkannya... hadiahnya pun kaboommmm best oo.... semoga kita berjaya.. amin... sekian dulu, wassalam....

-TAMAT SUDAH-

Post a Comment

8 Comments

  1. tq join.. cik en follow blog ni dan gd luck

    ReplyDelete
  2. GOODLUCK ..DARI SEGMEN YG SAMA
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete
  3. salaam jumaat
    jom join ga kami yg pertama yang bernilai rm395
    http://www.kawaidesuconcept.com/2015/07/ga-kawaidesu-concept-raya-2015-bernilai.html

    ReplyDelete

  4. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. Salam Ramadhan :)

    Raya Giveaway by Rafydahouse (5july)

    GA Kawaidesu Concept Raya 2015 Bernilai RM395 (7July)

    ReplyDelete
  5. Good luck
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete
  6. datang BW dari segmen yang sama
    gud luck ye

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete
  7. datang BW dari segmen yang sama
    gud luck ye

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete