01 July 2015

Duit Raya RM50 Dari Cik EN.

Assalamualaikum wbt....

Duit Raya RM50 Dari Cik EN. | Hari ni cikla asyik nak join segmen dengan giveaway je. Jadilah, janji update jugaklah blog pician ini.... huhu... korang kalau nak join, dialu-alukan.... klik je banner kat bawah tu...



http://www.nurfuzie.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html



Tarikh Tutup 3 Julai 2015 ( jam 12.00 tengah hari).

Oklah, jom kita memeriahkannya... hadiahnya pun kaboommmm best oo.... semoga kita berjaya.. amin... sekian dulu, wassalam....

-TAMAT SUDAH-

8 comments:

  1. tq join.. cik en follow blog ni dan gd luck

    ReplyDelete
  2. GOODLUCK ..DARI SEGMEN YG SAMA
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete
  3. salaam jumaat
    jom join ga kami yg pertama yang bernilai rm395
    http://www.kawaidesuconcept.com/2015/07/ga-kawaidesu-concept-raya-2015-bernilai.html

    ReplyDelete

  4. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. Salam Ramadhan :)

    Raya Giveaway by Rafydahouse (5july)

    GA Kawaidesu Concept Raya 2015 Bernilai RM395 (7July)

    ReplyDelete
  5. Good luck
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete
  6. datang BW dari segmen yang sama
    gud luck ye

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete
  7. datang BW dari segmen yang sama
    gud luck ye

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.