Header Ads

Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran.

Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran. | Assalamualaikum wbt. Peminat burger area Sungai Buloh, Sasaran dah tak payah susah-susah nak makan burger ala-ala mcD tu restoran Burger King dah dibuka di Sungai Buloh, Sasaran. Wah... seronoknya. Lepas ni, kalau balik kampung bolehlah menyinggah kat sini lagi. 

Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran.
Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran.

Maaflah, masa datang hari tu tak teringat amik gambar front restoran ni. So, takpe kot letak logo dia aje deh. Hihi..

Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran. 


Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran.
Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran.

Sebenarnya, ini pertama kali kami singgah di sini setelah beberapa kali kami balik kampung. Sebelum ni dok usha-usha je, tak teringin pun nak menyinggah apatah lagi mencuba. Entah macam mana, cikla saja je ajak encik suami try makan kot-kot rasa macam burger McD atau sedap lagi je, hailah encik hubby on je pulak. Rezekilah tu nak merasa. Hehe. Lagipun ni first time makan burger di Burger King ni.

Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran.
Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran.

Tu gambar abang ammar, encik suami berbaju kuning sedang beratur untuk pesan makanan. Dekorasi restoran macam restoran fast food yang lain, tapi walaupun cikla tengok ruang dalam restoran ni agak terhad, tapi susun atur kerusi meja nampak kemas dan menarik. Tak berserabut.

Menu yang ada di sini memang banyak, macam-macam. Tapi yang kami order macam kat atas tu 

Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran.
Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran.

Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran.
Restoran Burger King kini di Sungai Buloh, Sasaran.

Masa ni Damia dengan baby Zara tak ikut. Budak berdua ni je yang follow. Kalau si abang ni, memang pantang orang 'bergerak' nak ikut saja. Tak bagi can ibu ayah nak dating. Huhu.

Kalau korang kot-kot 'tersesat' atau lalu kat Sungai Buloh, Sasaran boleh singgah ke sini. Basah-basahkan tekak, kentang kan perut. Hihi...

Selamat memakan burger ye!

5 comments:

  1. Ingatkan Sasaran tu target... Tak pernah dengar Sasaran tu... burger king memang burgernya sedap... pernah cuba burgernya... sesuailah namanya burger king kan...

    ReplyDelete
  2. Hi cikla...
    Mrs Pip pun peminat tegar BK,
    Dulu2 time still highschool,
    mmg selalu makan di BK on Saturday after selesai aktiviti kokum...
    Lagi best, boleh refill coke for free,
    Hahaha .... tapi tak tau la sekarang still ada ke tak refill free ni...
    What a long long years kan ...
    Dah 20 tahun berlalu, but still have a goid memories about BK...

    ReplyDelete
  3. Peluang untuk peminat Burger King di area Sungai Buluh.

    ReplyDelete
  4. Waduh2 syok bangat sis.. Kihkihkihhh
    CC pun peminat tegar BK :)

    Singgah nak menjemput ni.
    Jom join http://cikcandysour.blogspot.my/2017/03/repost-giveaway-topup-percuma-by-cik.html

    ReplyDelete
  5. aida x pernah kot makan kat B.K ni.
    hmmmm mcm kena try ni cikla.
    kat melaka mudah jugak nak cari B.K.

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.