Advertisement

Walau raya PKP, raya tetap raya.

WALAU RAYA PKP RAYA TETAP RAYA. Alhamdullilah dah 2 Syawal dah hari ni. Syukur masih diberi peluang beraya walaupun dalam mood PKP. Cikla pun beraya kat umah jer. Nak pegi mana kan. Duduk rumah ajerlah, layan cite kat tv sambil makan kuih raya. 

Bergambar pun tak banyak, so inilah jer sebagai kenangan. Jadilah kan... 

Walau raya PKP, raya tetap raya.
Walau raya PKP, raya tetap raya.

Walau raya PKP, raya tetap raya.
Walau raya PKP, raya tetap raya.

So, cikla nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri pada sahabat blog ini. Ehh, ada ke yang masih follow blog ni ehh rasanya dah lama bersawang. Huhu. 

Moga pengorbanan yang kita lakukan ini akan memberi kita kemanisan akhirnya. Doakan juga saudara seagama kita yang sedang dizalimi di Palestine sana. Allah sentiasa bersama mereka. 

Walau raya PKP, raya tetap raya.
Walau raya PKP, raya tetap raya.

Take care semua!

Post a Comment

4 Comments

  1. Selamat hari raya cikla!

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut raya PKP
    Maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya maaf zahir batin cikla

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya cikla. Maaf zahir dan batin. Kita raikan raya di rumah je. tetap meriah dan tinggalkan kenangan untuk kita semua :)

    ReplyDelete