10 August 2018

Pin pon pin pon : Hadiah untuk pemenang Giveaway Yeayyy, this is my birthday month!

Pin pon pin pon : Hadiah untuk pemenang Giveaway Yeayyy, this is my birthday month! | Assalamualaikum wbt. Giveaway sedang berlangsung, hadiah tak tau lagi kan. Haha. Nah, inilah yang cikla nak bagitau korang ni terutama mereka yang dah join.

Mesti korang tak sabar-sabar nak tau apakah hadiah yang korang akan dapat kalau korang menang giveaway ni...

Dah sedia nak tau apakah ia? Jom check it's out!

Pin pon pin pon : Hadiah untuk pemenang Giveaway Yeayyy, this is my birthday month!

Seperti yang cikla janjikan, hadiah yang disediakan kali ni lebih wow dan best tau. Cikla akan pilih 3 orang pemenang yang mana 1 orang akan menerima hadiah utama dan 2 orang lagi akan menerima hadiah saguhati.

Inilah hadiahnya. InshaAllah, ia akan menjadi milik korang yang terpilih....

1 HADIAH UTAMA :

Clutch bag. New design. 
Pin pon pin pon : Hadiah untuk pemenang Giveaway Yeayyy, this is my birthday month!
Pin pon pin pon : Hadiah untuk pemenang Giveaway Yeayyy, this is my birthday month! 

2 HADIAH SAGUHATI : 

Woman purse. 
Pin pon pin pon : Hadiah untuk pemenang Giveaway Yeayyy, this is my birthday month!
Pin pon pin pon : Hadiah untuk pemenang Giveaway Yeayyy, this is my birthday month! 

Sony Stereo Headset. Pink colour. 
Pin pon pin pon : Hadiah untuk pemenang Giveaway Yeayyy, this is my birthday month!
Pin pon pin pon : Hadiah untuk pemenang Giveaway Yeayyy, this is my birthday month! 

So, macam mana? Best ke tidak? Haha... So, bagi mereka yang belum join lagi, meh cepat-cepat join. Syarat giveaway bukan susah pun kan... 

Memang rugi sangat kalau korang tak join... Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia? Siapa yang tau. Ye tak?

Apa lagi yang ditunggu-tunggu. Klik link di bawah untuk join.


Bagi mereka yang dah join dan belum check senarai peserta, klik link di bawah.


Good luck korang! All the best.

14 comments:

  1. wah..cik la ni, cam tau2 pulak kita suka kumpul beg..beg tu menggoda ai..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak fiez dah join belum. Jom jom join.. Mana tau ada rezeki dapat kan..

      Delete
  2. best-nya hadiaaaah diaaaaa.!!! >.< kita buat GA hadiah beshe2 je ahaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala.. Rezeki pemenang ni. Kita share Hehe..

      Delete
  3. Drop here! :)

    https://messarah.blogspot.com/2018/08/cekodoktrip-hiking-bukit-keluang-pantai.html

    ReplyDelete
  4. Banyak hadiah yang best best pula tu..

    ReplyDelete
  5. Cantik2 adiah nya 😁😁

    ReplyDelete
  6. jatuh cinta tengok purse tu :D

    ReplyDelete
  7. wife dah berpantun nak purse.. harap2 ada rezeki ni.. xyah beli.. hehehehe

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.