07 August 2018

Senarai peserta Giveaway Yeayyy, this is my birthday month!

Senarai peserta Giveaway Yeayyy, this is my birthday month! | Assalamualaikum wbt. Alhamdullilah, syukur nikmat. Masih ada yang sudi memeriahkan giveaway cikla ni. Thanks korang! Berikut merupakan senarai peserta Giveaway Yeayyy, this is my birthday month! Jom check!

Senarai peserta Giveaway Yeayyy, this is my birthday month!  

Senarai peserta Giveaway Yeayyy, this is my birthday month!
Senarai peserta Giveaway Yeayyy, this is my birthday month! 

  1. http://ejulz.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  2. https://aerillhassan.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  3. https://www.shikinrazali.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=0
  4. http://zzzyy.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  5. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  6. http://stnrsyfh.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  7. http://kasihkuamani.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  8. http://www.farhanajafri.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  9. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  10. http://seindahcerita.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  11. http://www.shuhaidasaad.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  12. http://adna2029.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  13. http://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=0
  14. http://www.maisarahsidi.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  15. http://penselduabee.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  16. http://www.adianiez.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  17. http://zafirahnazri.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  18. http://jombercontest.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  19. http://www.mrspip.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  20. http://misynellynelissa.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  21. http://cutiedailydesigns.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  22. http://www.opzzpinky.my/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  23. https://aninashyqinlife.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  24. http://www.jiakreatifelt.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  25. http://ftndiana.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
  26. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1

Kalau korang tak senarai, bagitau cikla ye. Maklumlah, daku insan yang alpa. Kadang kalau terlepas pandang.

Soal hadiah, InshaAllah dalam minggu depan cikla announce ye. Cikla dah list beberapa hadiah best untuk korang yang bertuah tapi belum finalise lagi. Apa yang pasti, korang mesti suka tau. Bila korang suka, cikla pun happy!

Pada yang belum join giveaway ni, janganlah tunggu lama-lama join. Kalau busy sangat, bookmark dulu takut terlupa kan. Nanti kalau free baru join. Tapi, janganlah bila dah bookmark terus terkubur dalam list bookmark korang tu. Sob sob sob!

Let's join! Klik je SINI kalau nak join ye. A million thanks again korang, and good luck!


15 comments:

  1. Yeah.. Sha peserta no 7.. Done singgah blog kengkawan..

    ReplyDelete
  2. nama kita xdak pun adna2029.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum update lagi tu.. tunggu ehhh

      Delete
  3. Assalamualaikum, no.3 datang singgah dan dah blogwalking semua..

    ReplyDelete
  4. Goodluck kawan2 :) and for CIk La, kita sama, August Baby :)

    ReplyDelete
  5. no 11 datang lapor diri. :D

    ReplyDelete
  6. Yeah top 5 terawal 😁

    Sis cek sini

    http://ejulz.blogspot.com/2018/08/senarai-pemenang-segmen-tambah-duit.html

    ReplyDelete
  7. aida baru jap tadi join, cikla.
    count me in!

    ReplyDelete
  8. kalau masa sekolah dulu no.1 ni ibarat pemenang.. hehehe.. harap2 ada rezeki. kih kih kih

    ReplyDelete
  9. Belum listed lagi nama kita huhu
    https://cutiedailydesigns.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html

    ReplyDelete
  10. No 21 melapor diri. Terima kasih CikLa

    ReplyDelete
  11. hai no 11 datang lapor diri :D

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.