Breaking

30 June 2018

Segmen Bloglist Julai hingga September 2018 ciklapunyabelog.blogspot.my.

Segmen Bloglist Julai hingga September 2018 ciklapunyabelog.blogspot.my. | *this is sticky post until 8 pm on 30 June 2018. Sila scroll ke bawah untuk baca entri terbaru. TQ!  

Assalamualaikum wbt. Kini tiba masanya cikla mencari 10 lagi blog yang bertuah untuk dimasukkan ke dalam bloglist ciklapunyabelog.blogspot.my bagi bulan Julai hingga September yang akan datang ni.

Apa lagi, jom kita tengok syarat-syaratnya. Jangan risau, mudah je syaratnya.

Segmen Bloglist Julai hingga September 2018 ciklapunyabelog.blogspot.my.

Segmen Bloglist Julai hingga September 2018 ciklapunyabelog.blogspot.my.
Segmen Bloglist Julai hingga September 2018 ciklapunyabelog.blogspot.my.

8 syarat penyerapan yang sangat senang adalah seperti berikut;

  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback
  2. Follow g+ di SINI.
  3. Follow twitter di SINI
  4. Follow Instagram di SINI
  5. Like fb page di SINI
  6. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Segmen Bloglist Julai hingga September 2018 ciklapunyabelog.blogspot.my.' Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini. 
  7. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen. 
  8. Siap.

Segmen berlangsung dari 7 Jun hingga 30 Jun pukul 8 malam. 

Cikla akan pilih 10 blog bertuah yang akan menyerikan bloglist blog ni nanti dan akan duduk dalam bloglist selama tiga bulan. Lama kan... Tapi, kalau penyertaan kurang dari 10, automatik semua akan masuk dalam bloglist. 

Pemilihan akan dibuat secara rawak menggunakan khidmat random.org dan korang sangat digalakkan blogwalking sesama sendiri jugak. 

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, cikla lancarkan segmen ni sekarang. So, apa lagi. Jemput join semua. Kita kasi kababooommmm ini segmen. Haha.

Selamat bersegmen korang. Terima kasih kerana menyokong saya! Hihi... 

33 comments:

  1. Hai cikla. Lama xjoin GA. btw macam mana nak dwload banner? xdpat nak right-click. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai.. Awk klik je kt banner nnti copy link gmbr kt atas. Paste dekat from url. Faham x. Hehe

      Delete
  2. Nak join tp x dpt copy banner.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah copy. Klik je kat banner. Nanti copy link kat atas tu

      Delete
    2. http://ejulz.blogspot.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

      Delete
  3. bismillah...
    aida join :)
    http://www.adianiez.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join. Slmt bersegmen...

      Delete
  4. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join. Slmt bersegmen...

      Delete
  5. https://messarah.blogspot.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join. Slmt bersegmen...

      Delete
  6. join segmen ni :D

    http://www.farhanajafri.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join. Slmt bersegmen...

      Delete
  7. join :)

    http://mija-blur.blogspot.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join, selamat bersegmen.

      Delete
  8. done join..

    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join, selamat bersegmen.

      Delete
  9. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join, selamat bersegmen.

      Delete
  10. join! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join, selamat bersegmen.

      Delete
  11. Taaaraaaa.... kiter dah join😉😉😉


    http://zzzyy.blogspot.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join, selamat bersegmen.

      Delete
  12. Assalamualaikum CikLa.. Saya join dan support awak...

    http://www.shikinrazali.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

    ReplyDelete
  13. As salam.
    akak join
    http://salatulzarida.blogspot.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

    ReplyDelete
  14. join > https://belogsjm.blogspot.com/2018/06/segmen-bloglist-julai-hingga-september.html

    fb / ig / tw : jmbelogs

    ReplyDelete
  15. Kita pun sama juga nak join !
    https://www.kerasumbang.com/2018/06/teruja-bloglist-julai-hingga-september.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.