GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN.

By Cikla Shahril - November 14, 2017

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN. | Assalamualaikum wbt. Hai korang. Cikla join giveaway lagi. Bukan apa, bila tengok senarai hadiahnya, terus rasa nak join. Manalah tau ada rezeki kan. Korang kalau nak join jugak, klik je banner kat bawah tu. 

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN.
GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN. 

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN. 


Syaratnya yang senang iaitu follow media sosial MiaKassim dan korang kena beri komen ikhlas mengenai blognya ini. So, sebagai memenuhi syarat yang ditetapkan, komen cikla mengenai blog MiaKassim adalah seperti berikut : 

Pada pendapat cikla, blog MiaKassim ni memang bagus. Tak kiralah dari segi pengisian blog dan jugak masa loading yang sangat cepat. Senang cakap, loading tak lamalah. Nak bukak blog ni pun cepat je. 

Kepada MiaKassim, keep writing dan semoga terus sukses dalam apa jugak yang dilakukan terutama dalam dunia blogging. Tahniaj jugak dah 10 tahun berkecimpung dalam dunia blogging. Cayalah... 

So, giveaway berakhir pada 20/11/2017, pukul 11.59 malam dan pemenang akam diumumkan pada 25/11/2017. Hadiahnya memang WOW lah. Rugi tak join tau. Manalah tau ada rezeki kan. Bak kata pepatah, "tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang menyangka..." Betul tak? 

Apa lagi, cepat-cepat join. Good luck pada yang join ye, termasuklah saya. Hehe... 

  • Share:

You Might Also Like

3 Orang yang komen.

  1. Salam. Thanks sudi join giveaway ni. Tunggu keputusannya 25hb ni :)

    ReplyDelete
  2. Datang dari GA yang sama...Good luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete
  3. Hai,jom join GA ni

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

    ReplyDelete