Giveaway Bday Anum 2017.

Giveaway Bday Anum 2017. | Assalamualaikum wbt. Pagi-pagi ni cikla skrol reading list, ternampak pulak giveaway ni. Korang kalau nak join jugak, klik je kat banner di bawah. 

Giveaway Bday Anum 2017.
Giveaway Bday Anum 2017.

Giveaway Bday Anum 2017.


Dengan syaratnya yang sangat senang iaitu just follow media sosial cik Anum kita ni, memang rugilah kalau korang tak join kan. Giveaway berlangsung sehingga 24/11/2017 pukul 8.30 pm.  

Para pemenang akan dipilih secara rawak untuk menerima hadiah yang menarik. Wah, tak sabarnya nak tau apalah hadiahnya tu. 

So, apa lagi. Jom join ramai-ramai. Kita support this giveaway. Good luck pada join and me too... 

Selamat ber giveaway... 

Share:

9 comments:

  1. Semoga ada rezeki CikLa, saya datang singgah di sini.. =)

    ReplyDelete
  2. Terjah sini datang dari Giveaway yang sama. :)

    http://1001resepimama.blogspot.com/2017/11/giveaway-bday-anum-2017.html

    ReplyDelete
  3. Good luck...
    singgah dr segmen yg sama..
    https://seindahcerita.blogspot.my/2017/11/giveaway-bday-anum-2017.html

    ReplyDelete
  4. Singgagh sini daripada segmen yang sama dan good luck yee
    https://www.facebook.com/dramakebabom2017/videos/1904073629909774/

    ReplyDelete
  5. Singgagh sini daripada segmen yang sama dan good luck yee
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2017/11/giveaway-bday-anum-2017.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Viewers

Blog Page

Business Page

Say Something Here