03 November 2018

Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com.

Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com. | Assalamualaikum wbt. Wah, blogger Mai buat giveaway lah. Kena join ni, hadiah pun macam best je...

Jom join sama. Nak join, klik pada banner di bawah... 

Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com.
Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com. 

Sempena hari lahir Mai, cikla nak hadiahkan 2 rangkap pantun khas buat u. Hehe. Spontan je tau pantun ni... Hehe... 

Dari Kuantan singgah ke Pekan, 
Ke kedai Wan Peah beli bahulu, 
Selamat hari lahir cikla ucapkan, 
Semoga sentiasa bahagia selalu.

Hari raya ramai tetamu, 
Datang dari timur dan barat, 
Ucapan ini khas buatmu, 
Semoga berjaya dunia akhirat. 

Aamin aamin Ya Rabbal'alamin. 

Oh ye, pendapat cikla mengenai blog ni, blog Mai memang dah tiptop cantik. Kemas dan bersih je. Tak terlalu croweded dengan widget-widget yang tak penting. Dan yang paling penting loading pun cepat. Takdelah lama sangat nak tunggu kan... 

Lagipun, cikla memang suka sangat dengan air tangan Mai dalam mengedit blog. Very nice... I like it! 

So, kawan-kawan, apa lagi marilah join giveaway ni ye. Kita support Mai. Giveaway akan berakhir pada 2 Disember 2018 kelak. Lama lagi tu, tapi cepat-cepat join. Takut terlupa pulak nanti. 

Happy giveaway korang and good luck. Good luck to me also. Hehe... 

4 comments:






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.