Giveaway Zati Yang Pertama ! "Semangat Merdeka".

By Cikla Shahril - September 07, 2018

Giveaway Zati Yang Pertama ! "Semangat Merdeka". | Assalamualaikum wbt. Rasanya belum terlambat lagi cikla nak ucapkan Salam Merdeka untuk semua. Tak lama lagi nak sambut hari Malaysia pulak kan. Cikla nak say thanks pada Zati sebab ajak cikla join giveaway beliau yang pertama.

So, apa lagi. Jom join ramai-ramai. Kita support Zati. Hadiahnya pun best best...

Nak join, klik pada banner. 

Giveaway Zati Yang Pertama ! "Semangat Merdeka".
Giveaway Zati Yang Pertama ! "Semangat Merdeka". 

Giveaway Zati Yang Pertama ! "Semangat Merdeka". 

So, sebagai memenuhi syarat yang ditetapkan  ehh dia nak kita berpantun pulak. Mujur serangkap aje, kalau berangkap-rangkap mahu jenuh pulak memikirnya. Hehe. 

Ok, jom kita berpantun! 

Tunggang basikal pergi ke Melaka, 
Sambil menunggang pegang bendera, 
Sudah 61 tahun kita Merdeka, 
Semoga Malaysia terus sejahtera. 

Amacam? Ngam tak? Hehe. Pada mereka yang tak join lain, mohlah join lekas-lekas. Giveaway berakhir pada 17 September ni tau. Lebih kurang seminggu lagi tu... 

Good luck korang dan diri ini. Hehe!

  • Share:

You Might Also Like

12 Orang yang komen.

  1. goodluck....saya pun join..hehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join :)
    yang nak join tu dipersilakan.. bagi meriah.. :)

    https://z3tty.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama

    http://ombakbergigis.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  4. comey pantun hehe all the best =)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..

    Pemenang untuk GA ni, Zati dah umumkan.. Terima kasih sudi join :)

    https://z3tty.blogspot.com/2018/09/tahniah-pemenang-giveaway-zati-yang.html

    ReplyDelete
  6. alahai...
    da tamat plak :) hi hi hi hi

    ReplyDelete