11 March 2018

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends.

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends. | Assalamualaikum wbt. Amboi, tajuk. Memang menggamit perasaan untuk men'join'kan diri dalam giveaway ni. Adoii, apa daaa ayat. Ni kalau cikgu bahasa melayu tengok ni, mau kena ketuk ni. Haha. Ayat carca marba... Kahkahkah...

Korang dah join belum? Hadiah meletop top top wehhh... Rugi ahh kalau tak join. Tapi kalau tak menang takpelah, kita support kawan-kawan. Kalau menang, alhamdullilah. Kecik tapak tangan, stadium Bukit Jalil hamba tadahkan. Hehe... So, macam biasa, nak join klik banner comel di bawah. 

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends.
Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends. 

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends. 

Syarat pun senang kacang kuda, just follow media sosial penganjur. Ala, kalau bab follow meng'follow' ni cikla memang pakar. Haha. Sonang yang amat sih... 

Giveaway berlangsung sehingga 9 April 2018. Lama lagi tu, sempat sangat nak join. Kalau busy, bookmark dulu nanti join kemudian. Tapi, jangan sampai lupa pulak deh... 

Good luck pada korang yang join. Selamat ber'giveaway'... 


10 comments:

  1. Memang menggamit memori join GA nih. Luqman pon dah lama x join GA. Btw good luck yer kak :)

    ReplyDelete
  2. selamat berGA
    good luck

    ReplyDelete
  3. selamat berGA
    good luck

    ReplyDelete
  4. Salam sejahtera

    Jemput join Pencarian Bloglist April 2018 by Aerillhassan

    :https://aerillhassan.blogspot.my/2018/03/pencarian-bloglist-april-2018-by.html

    ReplyDelete
  5. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

    ReplyDelete
  6. good luck bergiveaway. semoga menang

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.