Advertisment

First Giveaway By Blog Buku Pinky!

First Giveaway By Blog Buku Pinky! | Assalamualaikum wbt. Hari ni hari join giveaway ye kawan-kawan. Hihi. First cikla tengok entri giveaway ni, terus terbukak hati nak join. Bila tengok hadiahnya pulak, lagilah terbukak-bukak lagi hati ni nak turut serta. Hadiahnya memang menggoda yawww.... Macam rugi pulak kalau tak join. 

Korang kalau nak join, moh ler kita. Syaratnya pun senang benor. Follow media sosial penganjur je. Siapa yang nak join, klik je kat banner comel di bawah tu.

First Giveaway By Blog Buku Pinky!


First Giveaway By Blog Buku Pinky!
First Giveaway By Blog Buku Pinky!

So, apa lagi. Pada siapa yang belum join, jom join lekaih. Lagi ramai lagi bagus, meriah kasi meriah lagi. Untung-untung dapat hadiah kan. Manalah tau...

Good luck pada yang join. Semoga murah rezeki kita semua. 

Post a Comment

8 Comments

  1. datang dari GA yang sama :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. jalan jalan singgah sini. semoga ada rezeki awak ^_^

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  3. Good luck tau, dari GA yang sama

    http://mija-blur.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pink.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini...good luck ya..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  5. selamat tengah hari , singgah dari GA yg sama .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    eh , keputusan GA dah keluar . dah tahu ke ? hehe

    ReplyDelete