Advertisment

Top commentators July 2016.

Assalamualaikum, hai korang. 

Untuk top commentators bulan July ni cikla nak umum awal sikitlah. Sebabnya, hujung bulan ni due cikla melahirkan. So, manalah tau terawal pulak baby keluar. At least, dah settle dah mana yang perlu di'settle'kan. Hihi..... Kali ni cikla rasa nak guna khidmat random.org ajelah.

So, cikla nak pilih sorang je untuk bulan ni. Boleh kan? Jom kita tengok siapa yang kena....

Top commentators July 2016.

Top commentators July 2016.
Top commentators July 2016.

Top commentators July 2016.
Top commentators July 2016. 

Ermm... Dah tau kan siapa yang bertuah tu. No. 5. Adik blogger Nadiah Izzaty. Thanks adik sebab rajin singgah blog cikla. Nanti emailkan di arinillalove82@gmail.com detail awak ye.

Nama : ..........
Alamat surat menyurat : .......
Email : ........
No. telefon : .........

Yang lain tu, walaupun tak terpilih cikla ucapkan jutaan terima kasih sebab selalu singgah dan jenguk jenguk teratak cikla ni. Mungkin rezeki korang lepas ni. Ok, souvenir untuk bulan Jun cikla poskan sekali nanti. (Att: PERDUCINTA dan HANIRAHMAN). Maaflah, cikla terlambat banyak pulak. Jangan marah ye.

Post a Comment

2 Comments

  1. Waaa~ tq tq Cik La ... Nadia terpilih . Nadia dah email dah details pada cik La . =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah nad... Nanti apa2 cikla inform k... Tq sbb rajin singgah sini... MUah ciked!!

      Delete