28 February 2016

MINI GIVEAWAY 2016 BY HANI RAHMAN.

Assalamualaikum wbt....

MINI GIVEAWAY 2016 BY HANI RAHMAN. | Kak Hani buat giveaway. Nak joinlah... Korang pun Jom join... Klik banner bawah tu untuk join....


http://jombercontest.blogspot.my/2016/02/mini-giveaway-2016-by-hani-rahman.html


Hadiah :-



Top up  RM10 × 2
Top up  RM5 × 2
Review Blog x 2



Pemilihan pemenang melalui random.org. Oklah, all the best semua... Good luck... Sekian dulu, wassalam....

-TAMAT SUDAH-

9 comments:

  1. Singgah daripada segmen yang sama..Good Luck sis..
    owh ye, saya tag sis yee.. jangan marah yeee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/5-things-i-hate-most.html

    ReplyDelete
  2. salam singgaj cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/03/mini-giveaway-2016-by-hani-rahman.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama :D
    good luck
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/03/mini-giveaway-2016-by-hani-rahman.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih coz sudi join GA yang tak seberapa nie... Jom tengok korang nombor berapa...
    http://jombercontest.blogspot.my/2016/03/peserta-mini-giveaway-2016-by-hani.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  6. Hi colleagues, fastidious paragraph and pleasant urging commented here, I am truly enjoying by these.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.