02 December 2018

Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi!

Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi! | Kisah throwback lagi. Hampir terlupa pula cikla nak share kenangan ni dekat korang. Harap tak basilah kisah ni.Hihi. Mujur gambar kenangan tak delete lagi. So, simpan dekat dalam blog ajelah. Bila-bila nak tengok balik senang kan...

Kakak Farisya dah 6 enam tahun. Biasalah kan, kanak-kanak 6 tahun selalunya diraikan dalam banyak majlis sebelum mereka melangkah ke darjah 1 pula tahun depan, InshaAllah.

Malas nak bebel panjang, kita tengok gambar ajelah ye... Jom kita!

Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi! 

Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi!
Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi! 

Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi!
Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi! 

Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi!
Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi! 

Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi!
Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi! 

Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi!
Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi! 

Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi!
Throwback : Majlis penyampaian sijil kanak-kanak tabika KEMAS/JAKOA dun Teluk Datok. Kakak Farisya naik pentas lagi! 

Kenangan tak boleh dilupakan. Tahniah!

2 comments:






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.