05 December 2018

Roti cheese simple 3 bahan, menu sarapan cikla pagi ini.

Roti cheese simple 3 bahan, menu sarapan cikla pagi ini. | Assalamualaikum wbt. Assalammualaikum wbt. Morning korang. Korang dah sarapan ke? Sarapan apa tu? Cikla sarapan simple je pagi ni. Roti bakar cheese 3 bahan je. Roti, sedikit butter/marjerin dan cheese.

Caranya?

Korang sapukan butter/marjerin pada roti, kemudian letakkan bahagian yang ada butter tu di atas kuali leper. Selepas itu, letakkan 1 keping cheese, dan letak sekeping lagi roti yang telah disapu butter macam mula-mula tadi. Tapi bahagian yang ada butter tu bahagian atas...

Siap!

Roti cheese simple 3 bahan, menu sarapan cikla pagi ini.
Roti cheese simple 3 bahan, menu sarapan cikla pagi ini. 

Roti cheese simple 3 bahan, menu sarapan cikla pagi ini.
Roti cheese simple 3 bahan, menu sarapan cikla pagi ini. 

Roti cheese simple 3 bahan, menu sarapan cikla pagi ini.
Roti cheese simple 3 bahan, menu sarapan cikla pagi ini. 

Kalau korang nak tambah bahan lain pun boleh, macam telur hancur, isi ayam, salad, timun, tomato dan sebagainya.

Sedap juga. Kalau cicah sos pun ok kot. Tapi cikla makan gitu je...

Have a nice day ya!

5 comments:






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.