02 December 2018

Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi.

Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi. | Assalamualaikum wbt. Pagi yang indah ini cikla nak ajak korang join giveaway ini. Pada yang  belum joinlah. Oh ye, sebelum tu thanks kepada mereka yang dah tag cikla untuk join contest ni. Ingat juga korang pada cikla eh...

Ok, macam biasa kalau nak join mestilah kena klik pada banner di bawah. Silalah... 

Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi.
Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi. 

Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi. 

Giveaway berlangsung sehingga 16 Disember ini. So, masih ada masa lagi nak join. Dan pengumuman pemenang akan dibuat pada 20 Disember. Hope adalah rezeki cikla terpilih nanti. Hehe, InshaAllah.

So, sebagai memenuhi syarat contest cikla nak tag 3 orang rakan blogger yang ohsem ni untuk join sama. Kasi meriah banyak kan. Kita support member member. Hehe!

Here it is!


Pada yang tak ditag pun boleh join juga. Good luck korang, and me too... 

6 comments:






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.