20 November 2018

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. | Assalamualaikum wbt. Cikla dah lama takde baby kecil. Adik Zara pun dah 2 tahun lebih dah usianya. Dulu, kalau cikla pregnant, masuk je trimester kedua dah start beli dah barangan baby sikit-sikit. Tapi, cikla agak zaman sekarang ni lagilah mudah dan cepat kalau nak shopping barangan baby. Bukan apa, kalau korang ni jenis malas nak berasak-asak di kedai atau shopping complex, nahhh, shopping online adalah pilihan terbaik.

Just click and pay! Haha...

Memang tak dinafikan terlalu banyak website dan blog online yang menjual barangan dan pakaian baby termasuklah newborn. Antaranya, adalah website Lovingly Signed!

Apa dia Lovingly Signed dan apa yang menarik di sana? 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Bagi yang pertama kali tahu mengenai Lovingly Signed ini, kalau korang nak tau ia adalah website atau lebih tepat lagi ia adalah butik online yang menawarkan pelbagai barangan dan pakaian baby bermula newborn sehingga 3 tahun.

Dengan tagline 'Not Just Different, We Are Unique...', bagi cikla memang kenalah dengan apa yang ada dan ditawarkan di Lovingly Signed.

Bagi mereka khasnya ibu yang pertama kali pregnant dan tak tahu apa yang perlu di siapkan untuk baby yang bakal lahir, cikla recommended this website untuk korang shopping apa yang berkenan di hati terutama bagi mereka yang gemarkan warna pastel yang lembut. Sejuk mata memandang!

5 sebab mengapa korang mesti shopping di Lovingly Signed! 

Berikut, merupakan 5 sebab mengapa korang mesti shopping di Lovingly Signed, iaitu :

Pertama : Tawaran gift hampers yang menarik. Ada kalanya pening juga nak beli satu-satu. Betul tak? Nanti ada saja yang tak cukup bila tiba masanya nanti. Nah, apa kata korang beli hampers terus. Lagi senang! Pendek kata, semua ada dah dekat dalam tu, termasuklah blanket, towel, cap dan sebagainya.

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Walaupun namanya 'gift', korang boleh juga kalau nak beli untuk dihadiahkan pada baby sendiri. Dan apa yang paling best, terdapat pilihan saiz mengikut umur seperti 0-3m, 3-6m, 6-9m, 9-12m dan sehingga umur 3 tahun. Menarik kan? Kalau nak jimat, korang belilah baju baby tu besar sikit, so that nanti takde baju tu sekejap pakai je dah kecil kan. Tahan lama, dan boleh jadi baju turun temurun lagi. Hehe...

Kedua : Fabrik yang digunakan adalah 100% cotton atau kain kapas. Banyak kelebihan menggunakan pakaian dari fabrik cotton ni. Cirinya yang  menyerap peluh dan tak panas sememangnya sesuai untuk baby. Biasalah, baby kalau panas mulalah meragam. Tak selesa kan. Selain itu, ia juga akan mengelakkan kulit baby dari terkena ruam atau allergic. So, baby akan rasa lebih selesa dan nyaman je.

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Kalau korang nak tau juga, fabrik cotton ini adalah fabrik yang terbaik di dunia disebabkan oleh sifatnya yang tahan kepada semua jenis cuaca. Terbaiklah!

Ketiga : Untuk pengetahuan korang, Lovingly Signed bukan saja menawarkan pakaian dan kelengkapan baby, malah ia juga turut menyediakan service lain seperti baby shower celebration, baby announcements dan sebagainya. Wow, bestnya! Teruja baca kan...

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Tambahan pula, hadiah yang disediakan pula sangat menarik dan confirm korang mesti suka punyalah!

Keempat : Korang boleh personalize atau custom nama baby korang pada barangan yang korang beli tu. Dan boleh pilih warna apa yang disukai. Memang menarik sungguh. Kalau korang jimat pakai barangan tu, boleh simpan jadikan kenangan bila baby besar nanti. Bila dah besar, tunjuk dekat dia inilah barangan dia guna masa baby. Hehe.

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Silap-silap boleh jadi barangan turun temurun lagi. Haha. Anak dia pulak boleh pakai barangan yang ada nama mama papa dia kan. So sweet!

Kelima : Sudah semestinya, Lovingly Signed menawarkan penghantaran percuma di Singapura (anggaran tempoh penghantaran adalah 4 hingga 5 hari), manakala untuk penghantaran antarabangsa pula adalah FREE atau PERCUMA untuk semua tempahan yang melebihi SDG$250. Masa penghantaran juga adalah dalam lingkungan 4 hingga 5 hari.

Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed.
Mencari barangan baby dengan warna pastel yang menarik? Jom shopping di Lovingly Signed. 

Oh ye, cara pembayaran boleh dilakukan dalam 2 cara samada melalui PayPal atau Googlepay.

Untuk lebih info dan promosi atau apa-apa yang berkaitan, korang boleh pergi ke laman sosial rasmi mereka, seperti berikut :

Laman web : LOVINGLY SIGNED 
Facebook : lovinglysigned 
Instagram : lovinglysigned 
Pinterest : lovinglysigned 

Let's shopping!

1 comment:

  1. Wah, comelnya semua barang-barang baby dari Lovingly Signed ni kan...

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.