01 September 2018

Pemenang top commentator Ogos 2018.

Pemenang top commentator Ogos 2018. | Assalamualaikum wbt. Bulan Ogos berakhir sudah. Alhamdullilah, saban bulan semakin ramai yang sudi singgah dan drop comment di blog cikla ni. Terima kasih ye korang, sebab support blog yang tak seberapanya ini.

Pemenang top commentator Ogos 2018.
Gambar diubahsuai dari carian Google. 

So, macam biasa, cikla nak umumlah siapakah yang bertuah menjadi top commentator untuk bulan Ogos ini. Kalau bulan Julai lalu, blogger Farhana Jafri yang paling rajin tinggalkan komen, bulan ni siapa pula ye.

Jeng jeng jeng ...

Jom kita tengok siapakah yang kena!

Pemenang top commentator Ogos 2018. 
Pemenang top commentator Ogos 2018.
Pemenang top commentator Ogos 2018. 

So, based pada carta di atas, kita dah dapat agak siapa yang bertuah tu kan.

Tahniah kepada blogger Adianiez Aida kerana menjadi top commentator untuk bulan Ogos ini. So, macam biasa, please wasap cikla untuk tuntut hadiah awak ye. Sila wasap di 017 3815843 dengan menaip TOP COMMENTATOR OGOS berserta nombor telefon untuk di topup.

Tahniah sekali lagi...

Kepada yang tak terpilih, InshaAllah mungkin rezeki korang lain kali. Kalau nak hadiah, kenalah rajin drop comment ye... Thanks again sebab sudi singgah ke blog ini...

I'm appreciate this!

13 comments:

  1. wahhh seronoknya,, lepas ni ekin kena rajinkan diri komen dekat blog cikla lah ni =D hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah sis farhana 👏👏 eh kita dlm top 10 lah 😁😁

    ReplyDelete
  3. Tahniah untuk semua pemenang top komentator

    ReplyDelete
  4. wahh...tahniah²...rajin komen..
    jom komen blog nieyl pulak...

    Jemput join segmen blog nieyl
    https://seindahcerita.blogspot.com/2018/09/segmen-top-commentators-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  5. rajinnyaaaa you guys! seronok tgk comment section klu mcm ni :D


    Myra | www.myrabeautydiary.com

    ReplyDelete
  6. wahh tahniah pemenang..best2 dpt hadiah hihi

    ReplyDelete
  7. tahniah semua :D

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.