01 August 2018

Top commentators Julai 2018.

Top commentators Julai 2018. | Assalamualaikum wbt. Hari ini dah masuk 1 Ogos pun. Cepatnya dah Ogos kan. Ada lebih kurang 4 bulan lagi kita nak melangkah ke tahun depan. Semoga Allah sentiasa memberi kita peluang untuk terus menikmati rezeki dariNya. Amin.

Top commentators Julai 2018.
Gambar diubahsuai dari carian Google. 

So, macam biasa cikla nak umumlah siapakah dia yang terpilih untuk dinobatkan sebagai top commentators untuk bulan Julai ni. Siapakah dia yang bertuah itu?

Jom check!

Top commentators Julai 2018.

Top commentators Julai 2018.
Top commentators Julai 2018.
Top commentators Julai 2018.
Top commentators Julai 2018.
Top commentators Julai 2018.

So, kalau kita tengok dekat carta di atas, kita dah tahu kan siapa yang menang. Tahniah pada blogger Farhana Jafri. So, nanti confirmkan nombor untuk cikla bagi hadiah topup ye.

Pada yang lain, thanks sebab selalu singgah ke blog cikla dah tinggalkan komen. Cikla akan sedaya upaya cuba untuk balas kunjungan korang ye...

Keep writing, blogging and sharing!

17 comments:

  1. Tahniah para pemenang top comentator.. saingan sengit nampak gayanya.. saya nak pasang top komen kat blog pun tak tau ni.. cara dia macam mana.. kena kira manual la gamaknya hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byk je tuto pasal ni. Awk Google je ehh...

      Delete
  2. Replies
    1. Kak Fiez, jom drop komen byk2 mana tau rezeki Kak fiez pulak bulan ni... hihi

      Delete
  3. wah! this month syaza bleha da peluang tak jadi top komen kat blog :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aje. Yg penting kenalah rajin drop komen. Hehe

      Delete
  4. Baguslah blogger-blogger wanita... macam-macam segmen diaorang buat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah satu usaha nk naikkan trafik blog jugak. Hihi...

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdullillah rezeki mereka yg berkenaan....

      Delete
  6. Semoga puan blog akan bertambah-tambah lagi rezeki.

    Tahniah buat Farhanna Jafri

    ReplyDelete
  7. Tahniah Farhanna.. yeah.. ada dalam carta..

    ReplyDelete
  8. Today, I went to the beach with my children. I found
    a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placed the shell to
    her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.

    She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic
    but I had to tell someone!

    ReplyDelete
  9. Piece of writing writing is also a excitement,
    if you be acquainted with afterward you can write or else it is difficult to write.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.