26 August 2018

Ronaldmohoni.com Salam Merdeka 2018 Giveaway.

Ronaldmohoni.com Salam Merdeka 2018 Giveaway. | Assalamualaikum wbt. Di petang yang damai ini cikla nak join giveaway lah. Korang dah join ke? Kalau belum, jom join ramai-ramai.

Nak join? Macam biasalah, klik pada banner di bawah... 

Ronaldmohoni.com Salam Merdeka 2018 Giveaway.
Ronaldmohoni.com Salam Merdeka 2018 Giveaway. 

Giveaway berlangsung dari 19 0gos hingga 9 September 2018. Hadiahnya best juga, iaitu RM10 untuk seorang pemenang dan RM5 untuk 8 pemenang. 

Tapi, kalau penyertaan tak lebih dari 20 penyertaan, hadiah akan dikurangkan. So, meh join ramai-ramai supaya lebih ramai yang berpeluang menang hadiah, ok! 

Keputusan berdasarkan cabutan nombor bertuah. Selamat bergiveaway semua. Good luck! 

5 comments:






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.