11 August 2018

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! | Assalamualaikum wbt. Memang tak dinafikan, ada orang dikurniakan idea yang kadang-kala tak terfikir oleh orang lain. Kreatif memanglah kreatif kan. Tapi, kalau dah nampak pelik benar, dah macam apa dah cikla tengok. Haha.

Kalau selipar ok lagi. Tapi kalau jenis heels? Azab benar cikla tengok kaki korang nak menanggungnya.

Kalau beli pun, mungkin jadi koleksi simpan dalam almari je la. Nak memakainya, idaklah teman wehhh...

Korang nak tengok tak? Jom cikla tunjuk. Nanti korang komen eh!

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!  

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!  


Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!  

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang!
Jom hilangkan stress tengok koleksi kasut pelik yang mungkin tak terjangkau dek akal  korang! 

Cikla paling seram tengok kasut yang last tu. Korang bayangkan kaki orang lain di kaki korang. Berbulu pulak aihhh. Argghhh... Memang tak dapat bayangkan wehhh! Dah macam macam kaki Shrek dah cikla tengok! 

Boleh mimpi ngeri dibuatnya! 

Actually, cikla suka search dan tengok benda yang weird ni. Macam boleh buat kita release tension gitu. Tengok benda kelakar, sure kita gelak kan.. Hihi.

Harap-harap dekat Malaysia ni takdelah orang pakai macam ni...

Kredit pinterest.com dan Google.

11 comments:

  1. hahahaha ok serius geli nak pakai kasut2 ni >.<

    ReplyDelete
  2. Yg pertama ok, yg lelain tu esp yg bmotifkn binatang, fuhhh ngeriii

    ReplyDelete
  3. Idea2 kreatif.
    Tetapi hanya untuk hiasan saja

    ReplyDelete
  4. kembang tekak tengok yang last tu

    ReplyDelete
  5. Pelik dan tersangat pelik..hehe

    ReplyDelete
  6. mmg pelik la.. ader yg cantik, ade yg geli pulak nk pakai..

    ReplyDelete
  7. yang last sekali paling cantik.. hehe

    ReplyDelete
  8. makk aii memang tak lah nak pakai kasut mcm nie.. truthly pelik sangat

    ReplyDelete
  9. Hihi..x terjangkau dek akal pakai kasut2 nie..k.sal pakai jnis flat je..

    ReplyDelete
  10. Seriously pelik..rasanya kasut ni untuk hiasan je kot..kat Malaysia kalau depa pakai lagu ni memang la pelik giler..maybe di cop giler..kalau kat oversea takde yang mustahil sebab depa suka kan perhatian kan?

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.