07 August 2018

Guess My Weight Giveaway.

Guess My Weight Giveaway. | Assalamualaikum wbt. First time baca tajuk giveaway ni, macam tertarik pulak. Cika rasa giveaway ni lain dari lain. Giveaway teka berat badan. Ok, takpe. Kita layankan aje ok. Korang yang belum join, jom join sama. Klik pada banner kalau nak join.

Guess My Weight Giveaway.
Guess My Weight Giveaway. 

Guess My Weight Giveaway.

Hadiah yang disediakan memang best ooo. Rugilah tak join, mana tau untung sabut timbul, untung batu tenggelam. Betul tak?

Syarat pun senang. So, apa lagi. Cepat-cepat join sebab giveaway berakhir pada 22 Ogos ni.

Untuk memenuhi syarat utama giveaway iaitu kena teka berat Abam Kie, so cikla agak berat Abam adalah:

84.5 kg

Semoga mengena tekaan ku ini. Good luck korang!

9 comments:

  1. goodluck cikla. semoga ada rezeki

    ReplyDelete
  2. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama. Good luck yer.. http://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih byk2 sbb sudi menyertai GA yg abam kie anjurkan. I really appreciate your effort and support. Keep it up and Good Luck!

    ReplyDelete
  4. yeayy dah join jugak. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.