17 August 2018

Chocolate Indulgence Cake, kek harijadi untuk adik Zara.

Chocolate Indulgence Cake, kek harijadi untuk adik Zara. | Assalamualaikum wbt. Cikla agak semua orang suka makan kek coklat. Betul tak. Tak kira, kanak-kanak atau orang dewasa. Semua orang suka. Tapi, kek coklat agak manis dan kalau chocolate indulgence ni memang krim dia banyak gila. 

Kalau makan banyak memang muak! 

Chocolate Indulgence Cake, kek harijadi untuk adik Zara.
Chocolate Indulgence Cake, kek harijadi untuk adik Zara. 

Encik suami adalah beli beberapa kali chocolate indulgence ni. First time makan memanglah excited. Tapi, dah selalu makan kurang sikit terujanya. Hehe... 

Chocolate Indulgence Cake, kek harijadi untuk adik Zara.
Chocolate Indulgence Cake, kek harijadi untuk adik Zara. 

So, disebabkan hari jadi adik Zara semalam, tengah hari tadi encik suami balik bawak kek. Birthday girl dapat kek lambat. Maklumlah, bapak busy memanjang. Apa nak buat! Huhu, tak apalah. Janji hadoo!

Encik suami cakap kek ni ala-ala secret recepie punya kek. Orang jual kek ni lah cakap. Sejujurnya, cikla tak pernah makan kek secret recepie, so tak taulah nak beza sedap ke tak. Cikla rasa sikit, sama je... 

Chocolate Indulgence Cake, kek harijadi untuk adik Zara.
Chocolate Indulgence Cake, kek harijadi untuk adik Zara. 

Chocolate Indulgence Cake, kek harijadi untuk adik Zara.
Chocolate Indulgence Cake, kek harijadi untuk adik Zara. 

Rasa kek! Haha...

7 comments:

  1. Happy 🎂🎂🎂 adik zara. Sama tak brapa mkn kek cokolet, manis tapi tetap jadi faveret sb if beli majority org suka 😁

    ReplyDelete
  2. Hb Izzara.
    Jadi anak solehah

    ReplyDelete
  3. Sedapnya indulgence cake ni...

    ReplyDelete
  4. Kemain menarik kek tu.. Happy birthday adik Zara..

    ReplyDelete
  5. cantik.. mesti sedap ni :)

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.