28 August 2018

Alhamdullilah, today it's my birthday!

Alhamdullilah, today it's  my birthday! | Assalamualaikum wbt. Since dari pagi tadi timeline fb cikla dihujani dengan ucapan selamat hari lahir, happy birthday, hb dan lain-lain. Rasa terharu pulak sebab masih ada yang sudi wish ucapan hari lahir untuk diri ini.

Alhamdullilah, cikla masih lagi diberi kesempatan untuk menikmati nikmat Allah dan diberi kesihatan yang baik. 

Saya bersyukur!

Alhamdullilah, today it's  my birthday!
Alhamdullilah, today it's  my birthday! Sumber Google. 

Dalam meniti usia ke 36 tahun ni, macam-macam pengalaman pahit manis tawar, payau, kelat, masam, masin yang cikla dah rasa.

Rasanya kenangan yang paling best dah tak boleh dilupakan adalah kenangan semasa kecil dan remaja. Sebab tu orang cakap, zaman kanak-kanak dan remaja hanya sekali. Nikmatilah ia sebaiknya. Mana taknya. Celik je mata, ingat nak main dan enjoy je. 

Emm, maklumlah, budak-budak kan! 

Alhamdullilah, today it's  my birthday!
Alhamdullilah, today it's  my birthday! Sumber Google.  

Tapi, bila usia dah berganjak ke 30-an, baru nak rasa diri ni matang sikit. Time tu anak dah 2 kot baru nak matang. Haha.. InshaAllah, lagi 4 tahun dah jejak usia 40-an pulak.. Hehe...

Terima kasih sekali lagi pada yang memberi ucapan dan mendoakan yang baik-baik. Semoga kita semua diberi kesihatan yang baik dan rezeki serta rahmat yang melimpah ruah. Amin Amin...

Alhamdullilah, today it's  my birthday!
Alhamdullilah, today it's  my birthday! 

Alhamdullilah, today it's  my birthday!
Alhamdullilah, today it's  my birthday! 

Thanks encik suami sebab jadi orang pertama yang wish...

10 comments:

  1. Happy Birthday Cik Laaa..
    Waaa muda lagi ni, hehehehe
    Moga bahagia bersama yang tersayang till Jannah ya...

    ReplyDelete
  2. Salam Ulang Tahun Kak~ semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & diberkati selalu :D

    ReplyDelete
  3. Happy birthday kak. Semoga akak dimurahkan rezeki.. :)

    ReplyDelete
  4. nak sikit kek ciklaaa hahhaa

    ReplyDelete
  5. happyy birthdayyyyy... nak sket kek boleh..hehehhehee.

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Lahir ! Semoga bahagia dan berjaya di samping orang tersayang....Belom 40 series, tak tua sangat..kekekeke

    ReplyDelete
  7. You actually make it seem so easy with your presentation but I
    find this matter to be actually something which
    I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me.
    I'm looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

    ReplyDelete
  8. tahniah.
    Selamat hari lahir yang ke 63 cikLa, ehh 36 ek. sorry.

    ReplyDelete
  9. Hpy 🎂🎂🎂 cikla. Stay muda at heart, cantik2 selalu. Amin

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.