Breaking

12 March 2018

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut. | Assalamualaikum wbt. Cikla rasa masalah gastrik, pedih ulu hati dan lain-lain yang berkaitan dengan perut seperti angin dan sebagainya merupakan masalah yang agak biasa di kalangan kita. Betul tak? Tapi, walaupun kita fikir masalah ini biasa dan mungkin takde apa yang serius pun, sebaiknya kita jangan pandang ringan. Ini kerana kadang-kadang, simptom dan gejala yang kita anggap biasa inilah mungkin akan menjadi masalah kepada kesihatan kita pada masa akan datang. Apa yang terbaik, eloklah kita merawat dan mencegahnya sedari awal supaya ia tidak melarat di kemudian hari. Nauzubillah, minta dijauhkanlah ye.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

Bagi diri cikla sendiri, seingat cikla dulu masa cikla sekolah menengah memang cikla kerap diserang gastrik dan angin terutama di bahagian perut. Cikla ingat lagi masa tu tingkatan 3 ke 4, sakit perut sangat sampai cikgu terpaksa hantar cikla balik. Bila kat rumah pun, memang tak boleh nak duduk. Kalau baring, kena menggerekot baru rasa selesa sikit. Kalau luruskan kaki, memang ya ampunnn sakit... Alhamdullillah, sekarang ni cikla dah jarang dah mengalami keadaan seperti itu dan boleh dikatakan hampir takde. Paling latest cikla diserang 'angin' sebelum cikla didiagnosis kena penyakit tiroid. Masa tu memang tak boleh nak duduk langsung, macam diracik-racik urat perut. Nak kasi reda sakit tu, cikla tuam perut dengan auir panas diisi dalam botol. Lega jugaklah rasanya. Lama-lama, alhamdullilah hilang pulak. Sejak tu, cikla dah jarang kena dah! 

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

Untuk pengetahuan korang, baru-baru ini cikla diperkenalkan dengan satu produk minuman kesihatan keluaran ellVita (dahulunya dikenali sebagai i-sihat) khusus untuk mereka yang mengalami masalah pedih ulu hati, gastrik, angin dan ketakselesaan dalam perut terutamanya. Produk yang sangat awesome ni (mula diperkenalkan pada hujung tahun lepas) adalah G-STORM 360' yang mana ia telah diformulasikan dengan menggunakan 22 bahan hebat, terpilih dan premium. Apa yang menariknya, G-STORM 360' diformulasikan oleh Dr. Zara, iaitu seorang doktor perubatan. Selain itu, produk best ni juga boleh dijadikan sumber tenaga kita (energy-booster). Pendek kata, G-STORM 360' boleh membantu meneurtalkan keasidan perut sekaligus memberi tenaga. Fungsinya 2 dalam 1 gitu. Hihi...

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

Apakah 22 bahan yang terkandung di dalam G-STORM 360' ni ye? 


Seperti mana yang cikla nyatakan sebelum ni, keunikan dan kelebihan G-STORM 360' ini adalah dari 22 bahan premium yang sememangnya bagus untuk kesihatan kita. So, disebabkan kebanyakan kita suka tengok gambar, apa kata kita tengok senarai 22 bahan tersebut. Paling tak pun, ia dapat memberi sedikit gambaran kepada korang apakah bahan yang ada di dalamnya. Takdelah orang cakap, kita 'main' minum je tanpa mengetahui apa sebenarnya yang kita minum. Tak gitu Kak Senah? Hehe.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

So, kebaikan bahan-bahan seperti kunyit, teh hijau, aloe vera, tomato dan sebagainya menjadikan G-STORM 360' ni minuman kesihatan yang mesti kita cuba, terutama kepada mereka yang mengalami masalah-masalah penghadaman, gastrik dan sebagainya. Mereka yang ada GERD pun boleh mengambilnya.

Apakah keistimewaan G-STORM 360' yang mungkin tidak ada pada produk lain? 


Setiap produk pasti ada keistimewaannya yang tersendiri kan? Begitu juga dengan G-STORM 360' ni. Berikut merupakan keistimewaannya :

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

  • Mengandungi 22 bahan dan ramuan hebat yang dapat membantu perut  dan badan kita memjadi lebih selesa. 
  • Bersifat alkali.
  • Bagus untuk semua jenis masalah berkaitan perut dan sistem penghadaman. 
  • Dapat memberi tenaga juga, yang mana ia bertindak sebagai energy boosters. 
  • Membantu membuang toksin dan 'membersihkan' usus. 
  • Sangat membantu dalam mengatasi masalah yang cikla nyatakan di atas.

Pendapat cikla mengenai G-STORM 360'? 

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.


Sebenarnya, cikla dah try dah G-STORM 360' ni. Rasanya memang sedap. Aroma bau mint yang menggamit 'nafsu' untuk meminumnya berkali-kali. Macam biasa, bau dan rasa susu kambing yang tidak hamis dan sedap sangat. Masa cikla try ni, cikla buat sejuk, lagilah sedap. Kalau korang nak buat shake tu lagilah boleh. Bertambah-tambahlah sedapnya. Sejuk dan berangin je...

Cara penyediaannya pun senang jugak, just masukkan satu sachet (macam cikla buatlah) dalam segelas air sejuk, then kacau. Kalau korang guna shaker tu lagi elok, masukkan G-STORM 360' dan air sejuk, tutup shaker lepas tu apa lagi, kasi goncanglah. Hehe. Goncang sampai kesemua serbuk melarut dalam air. Lepas tu, sedia dinikmati dengan hati yang gembira. Haha. Korang jugak disarankan bila korang kena serangan pedih ulu hati, then korang terus consume G-STORM 360' (bancuh pekat-pekat dan minum), insha'Allah rasa pedih ulu hati itu akan segera hilang.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

Produk ellvita G-STORM 360' didatangkan dalam bentuk 2 pek, iaitu pek 300 gm (kecil) dan 650 gm (besar). Tapi, yang cikla guna ni dalam bentuk sachet (25 gm).

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

Testimoni pengguna yang berpuas hati dengan G-STORM 360'.


Sebagai seorang pengguna (customer always right, right?), korang mesti nak tengok jugak 'bukti' atau testimoni mereka yang telah mengambil produk G-STORM 360' ni. Betul tak? Orang cakap, ia akan lebih menyakinkan kita sebagai pengguna untuk mengambil produk ni kelak. Berikut merupakan sebahagian testimoni mereka yang telah menggunakannya.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.
G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

Klik di SINI untuk lebih banyak testimoni. Untuk lebih info, lebih banyak lagi dan kot-kot korang nak cuba G-STORM 360' untuk mengatasi masalah gastrik korang atau apa-apa masalah berkaitan seperti pedih ulu hati, angin, kerap sedawa, sembelit dan sebagainya, korang boleh contact link di bawah:

Hotline: 019-2020 911
Website: www.ellvita.com
Facebook page : ellvita HQ  
Instagram : ellvita HQ  

Korang kena rajin-rajinkan diri terjah media sosial mereka untuk melihat promosi menarik dan kababom yang ditawarkan.

G-STORM 360' mampu menyelesaikan masalah perut korang dengan pantas. Insha'Allah... Walauapapun, korang kena cuba, barulah tau kebenaran dan keberkesanannya...

G-STORM 360' : Penyelesaian kepada masalah gastrik, pedih ulu hati dan ketakselesaan perut.

"ellVita: Hadiah terbaik buat dirimu..."


4 comments:

  1. walaupun susu kambing, tapi tetap teringat ubat gastrik yg warna putih tuu..hahahaha..tak sedappppp yg tu

    ReplyDelete
  2. owhh untuk orang gastrik la nih

    ReplyDelete
  3. untuk energy bosster juga kan sis..tak terhad untuk gastrik sahaja..suka minum ni..ase mint je..berangin ha terus perut

    ReplyDelete
  4. Rasa dia tu best je kan..ada mint-mint camtu segar je

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.