Breaking

17 February 2018

A SFRNFZL Giveaway.

A SFRNFZL Giveaway. Assalamualaikum wbt. Jalan-jalan dekat reading list, ternampak pulak giveaway ni. Baca-baca, tengok macam best je, rasa rugi kalau tak join. so, korang yang belum join tu jom join sekali. Mana tau dapat hadiah kan. Klik kat banner tu kalau nak join.

A SFRNFZL Giveaway.

A SFRNFZL Giveaway.
A SFRNFZL Giveaway.

Saya suka berblogging kerana minat menulis dan share tips/ info yang berguna. 

So, giveaway berakhir pada 18 Mac 2018 pada jam 11.58 p.m, manakala tarikh umum pemenang adalah pada 21 Mac 2018. Apa lagi, jom join cepat-cepat. Good luck korang!
 

7 comments:

  1. join jugak GA ni. Good luck cikla :D

    ReplyDelete
  2. good luck cikla...singgah sini yerr.. :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Hai, Farah singgah dari GA yang sama. Good luck :D

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.