01 October 2017

# my segmen bloglist

Keputusan Segmen Bloglist Oktober-Disember + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

Keputusan Segmen Bloglist Oktober-Disember + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my. | Assalamualaikum wbt. Berakhir sudah Segmen Bloglist Oktober-Disember + Mini Giveaway semalam. Sebelum cikla mengumumkan blog siapakah yang bertuah menghiasi bloglist blog ini dan pemenang mini giveaway, cikla nak ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi join dan memberi sokongan kepada segmen dan mini giveaway ini. 

Keputusan Segmen Bloglist Oktober-Disember + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

So, tak payah nak cerita banyak-banyak. Jom kita tengok siapakah yang bertuah itu. Check it out! 

Keputusan Segmen Bloglist Oktober-Disember + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my. 


http://www.mrspip.com/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017.html

http://milzah89.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017.html

http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017.html

http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017.html

http://www.mawarassufi.com/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017.html

http://jombercontest.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-mini.html

http://penselduabee.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017.html

https://loveneddy.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017.html

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-mini.html

https://aunilieyana.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017.html

Untuk pemenang mini giveaway pulak, dua orang peserta yang bertuah adalah seperti berikut. 

http://www.maisarahsidi.com/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017-Mini-Giveaway-Ciklapunyabelog.html
 
http://ape-kinah.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017.html

Tahniah cikla ucapkan kepada semua yang terpilih. So, untuk pemenang mini giveaway, please send your details melalui whatsapp no. 017-3815843 iaitu nama dan alamat serta link penyertaan (untuk pengesahan pemenang). Kalau cepat korang hantar detail, Insha Allah cepatlah hadiah sampai ke pangkuan korang. Jangan lupa ye... 

Kepada yang tak terpilih, Insha Allah mungkin lepas ni rezeki korang. Kalau ada rezeki lebih, cikla akan selalu buat giveaway. Hehe. 

Terima kasih sekali lagi pada semua peserta yang join. A million thanks to you... 

Thanks again and congratulations... ❤️❤️❤️

10 comments:

  1. Alhamdulillah..terima kasih CikLa.. tahniah pada yang menang...😊

    ReplyDelete
  2. Yeah...tersenarai juga , alhamdulillah ....thanks cikla...thanks semua yg menang...

    ReplyDelete
  3. Tahniah CikLa
    Tahniah juga kepada para pemenang

    ReplyDelete
  4. Wah tahniah kepada pemenang! Yeayy dapat masuk dalam bloglist cikla hihi >//< Anyway, Nisha tag cikla untuk satu segmen. Jemput join yaa :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/segmen-tags-sahabat-blog.html

    ReplyDelete
  5. Wahhh. Alhamdulillah. Dan tahniah kepada yang menang :) Dapat lah tersenarai dalam bloglist ciklaaa. Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah ... Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja ...

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.