08 October 2017

# contest

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤.

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤. | Assalamualaikum wbt. Rasanya, lately macam kurang cikla join segmen or giveaway. Bukan tak nak join, tak sempat nak join. Hihi. Oklah, korang yang join giveaway ni klik pada banner di bawah. 

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤.

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤.


Syaratnya pun senang je. Just follow media sosial penganjur. Senang je kan. Dah tajuknya beauty box, sudah tentu hadiah untuk pemenang bertuah nanti ada sebuah beauty box bernilai RM250 yang mana di dalamnya ada macam-macam benda seperti facial foam, toner, lotion, hair mask, face mask, liquid powder dan lain-lain. 

Wow, banyaknya... So, seorang pemenang akan dipilih untuk menerima beauty box ni. Cikla dah dapat agak, persaingan pasti sengit kan untuk merebut hadiah yang best ni. Tapi, tak apalah. Kalau dah rezeki tak ke mana kan. Cuba ajelah... Kalau korang nak tau apa yang ada dalam beauty box ni klik SINI. 

Giveaway berlangsung dari 20 September 2017 hingga 20 Oktober 2017. So, apa lagi jom join cepat-cepat. 

All the best jugak pada yang join... 


4 comments:

  1. Good Luck...
    Jemput join giveaway yg sedang berlangsung...
    http://seindahcerita.blogspot.my/2017/10/be-my-lucky-followers-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Yeayyy thanks sudi join good luck ya sis 😘❤

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.