31 August 2017

# contest

MINI GIVEAWAY BY NADIA.

MINI GIVEAWAY BY NADIA. | Assalamualaikum wbt. Korang nak top up free tak? Kalau nak, jom join giveaway ni. Hadiahnya adalah top up. Best kan? So, apa lagi. Nak join kook je banner di bawah.

MINI GIVEAWAY BY NADIA.


MINI GIVEAWAY BY NADIA.
MINI GIVEAWAY BY NADIA.

Syaratnya pun mudahnya. Just follow aje apa yang disuruh oleh penganjur. Tapi, walaupun follow je syaratnya, kena jujur tau. Sebab, penyertaan korang akan disemak. Pemenang akan dipilih menggunakan khidmat random.org. Memang adil dan saksama, kan? 

So, pemenang yang bertuah akan menerima ; 3 pemenang x Topup RM10 dan 4 pemenang x Topup RM5.

Wah, sangat menarik. So, giveaway tamat pada 31 Ogos 2017 dan Pemenang akan diumumkan pada awal bulan September.

Good luck pada yang join.... 

1 comment:


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.