17 August 2017

# my segmen bloglist

Keputusan pemenang Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.

Keputusan pemenang Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my. | Assalamualaikum wbt. Alhamdullillah, tamat sudah Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my ni. Terima kasih pada yang sudi join giveaway pada kali ni. Cikla sangat menghargainya. Thanks korang! So, seperti yang cikla janjikan cikla akan memilih dua orang pemenang untuk menerima hadiah utama iaitu sehelai Tudung Preloved Halfmoon by Hajra setiap seorang dengan menggunakan khidmat random.org.

Keputusan pemenang Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.

Apa lagi, jom kita tengok siapa yang bertuah itu...

Keputusan pemenang Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.


Keputusan pemenang Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.
Keputusan pemenang Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.
http://www.leaazleeya.com/2017/08/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html
Keputusan pemenang Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.
Keputusan pemenang Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.
https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

Sebagai tanda menghargai kawan-kawan cikla yang sudi join giveaway ni, cikla nak akan pilih dua orang pemenang lagi untuk menerima hadiah misteri. Jom kita tengok siapa yang kena...

Keputusan pemenang Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.
Keputusan pemenang Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.
http://queensyanis.blogspot.my/2017/08/iveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

Keputusan pemenang Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.
Keputusan pemenang Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.
http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

Tahniah pada yang terpilih. Macam biasa kepada yang terpilih sila hantar nama dan alamat korang di WhatsApp 017-3815843 secepat mungkin. Cikla guna WhatsApp sebab lebih mudah dah cepat. Pada yang tak terpilih, Insha Allah mungkin rezeki korang lepas ni. Terima kasih sekali lagi sebab sudi join dan menyokong giveaway ni....

Oklah...  Itu aje. Yang dan memang tu jangan lupa hantar detail tau.

Daaa.... ❤️❤️❤️

13 comments:

  1. Tahniah kepada pemenang yang terpilih.
    Tahniah juga kepada cikLa

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang....

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada pemenang ! >.< alhamdullilah rezeki ;)

    ReplyDelete
  4. Yeyyy alhamdulillah.. TQ cikla.. Nanti lea wasap ekk.. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Tahniah kpd pemenang

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..tahniah buat semua pemenang!..terima kasih..esok sy WA ya..thanks Cik La

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.