27 August 2017

# event

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah.

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. |  Assalamualaikum wbt. Hujung minggu ni (semalam dan hari ni), cikla super duper penat. Semalam majlis penikahan adik sepupu cikla. Hari ni majlis pertunangan anak saudara pulak. Huish, memang penat. Cikla balik kampung Jumaat tu. Then, nikahnya sabtu. So, pergilah untuk meramaikan. Sepatutnya, hari ni majlis sanding. Cikla tak dapat join pun sebab pergi majlis tunang anak saudara pulak. Adil kan. Hihi. Apa yang penting, semuanya dah selamat. Sorang dapat isteri, sorang lagi dapat tunang. 

So, cikla nak share dengan korang 'kemeriahan' majlis-majlis tu. Jom cuci mata... 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 


Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis penikahan adik sepupu. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 


Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara.
Hujung minggu yang sibuk, attend dua majlis yang sangat meriah. Majlis pertunangan anak saudara. 

Pada keduanya (adik sepupu cikla dengan anak saudara), cikla ucapkan 'selamat pengantin baru' dan 'selamat bertunang'. Selamat memikul tanggungjawab yang berat ni dengan jujur dan sabar.

Oklah, itu je nak cerita..

No comments:

Post a Comment


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.